NAROČILA: Oddana do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Preveri veljavnost kartice

Darilnim paketom SelectBox, ki jim preteče veljavnost med 15.10.2020 - 30.10.2021 smo avtomatsko podaljšali veljavnost do 1.11.2021.

Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Gostilna Krištof

Kulinarično prepletanje slovenske tradicije in gurmanskih novosti

Danes je gostilna Krištof orientirana predvsem v moderne kulinarične ideje, ki slonijo na prepletanju slovenske tradicije in svetovnih gurmanski novosti, celotna filozofija pa temelji na sezonsko svežih sestavinah. Gostinstvo jih spremlja prav vsak dan, in to od kar pomnijo, saj je to 700-letna družinska tradicija. Gostilna nudi tudi pester izbor vin, saj Krištofov vinski list obsega preko 150 vrst buteljčnih vin za gastronomske poznavalce.
Predoslje 22, 4000 Kranj
041 358 786
Več o ponudbi

Gostilna Krištof, ki se nahaja v osrčju Gorenjske, v vasi Predoslje pri Kranju, v prijetnem ambientu nudi neomejene možnosti kulinaričnega razvajanja. Čeprav je gostinstvo del preteklosti družine Bolka, danes skupaj zrejo v prihodnost, ki zanje pomeni vrnitev h koreninam in naravi. Glavno vodilo nadgrajujejo z modernimi kulinaričnimi idejami, ki slonijo na tradiciji ter svetovnih novostih in trendih. Celotna filozofija gostilne temelji na sezonsko svežih, predvsem lokalnih sestavinah, ki jih dopolnjujejo z izbranimi vini slovenskih in tujih vinarjev. Letno tako zamenjajo vsaj 4 jedilne liste in ponujajo aktualne tedenske menije, njihova vinska karta pa obsega prek 150 vrst buteljčnih vin. Vrata gostilne so odprta od ponedeljka do sobote. Na izbrane dni in vnaprej dogovorjene termine pa odprejo tudi vrata Gostilne za dva.  Tam lahko v čisto posebnem ambientu lesene hiške na njihovem vrtu v raznolikosti ponudbe uživa do šest ljudi.

Ob prestopu drugega tisočletja so se uvrstili na različne lestvice najboljših slovenskih restavracij. Na vrhu ostajajo še danes, saj so bili leta 2018, glede na glasove Chefs & Foodies Akademije ter glasove ljudstva, izbrani za najboljšo gostilno v severni Sloveniji in se tako uvrstili med pet najboljših restavracij pri nas. V njihove zgodbe so vseskozi vpeti lokalno okolje, trajnostni razvoj, ekološka pridelava hrane in družbena odgovornost. Prepričajte se sami in se spustite v njihov svet. Spoznajte unikatno zgodbo o ohranjanju kulturne in družinske dediščine ter skrbi za prenos tradicije gostinstva v sozvočju z modernimi trendi kulinarike.

V naši ponudbi lahko izbirate med darilnim bonom za 40 ali 80 EUR, kjer gostinsko osebje brez dvoma poskrbi za vse še tako zahtevne okuse.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete darilni bon v vrednosti 40 EUR.
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete darilni bon v vrednosti 80 EUR.
  • V darilnem paketu »Miza po domače« prejmete darilni bon v vrednosti 40 EUR.
  • V darilnem paketu »Kmečka pojedina« prejmete darilni bon v vrednosti 80 EUR.
  • V darilnem paketu »Najboljše dobrote in užitki« prejmete darilni bon v vrednosti 40 EUR.
  • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete darilni bon v vrednosti 80 EUR.

 

Dodatna navodila:

  • V gostilni predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
klima
parkirišče
prostor za kadilce
restavracija
terasa
vinska karta
Darilni bon v vrednosti 40 eur

39,80

Darilni bon v vrednosti 80 eur

79,80

Darilni bon v vrednosti 40 eur

39,80

Darilni bon v vrednosti 80 eur

79,80

Darilni bon v vrednosti 40 eur

39,80

Darilni bon v vrednosti 80 eur

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo