Excellence partner

Zip-Line Flying Fox XXL, Avstrija

Najbolj napeto Zip-Line doživetje

Adrenalinsko doživetje se nahaja v Leogangu v Avstriji. Si drznete spustiti po kar 1.6 km dolgi jeklenici? Spust s Flying Fox XXL nudi občutek breztežnosti, pričakujte pa 140 metrsko drsenje nad prelepo gorsko pokrajino in spust v dolino s hitrostjo kar 130 km/h! Dobrodošli vsi navdušenci nad novimi izzivi! To darilo je idealno za ljubitelje adrenalina, pustolovske pare, za fantovščine in dekliščine ter za družine, ki obožujejo doživetja.
Hutten 39, A - 5771 Leogang, Avstrija
031 200 000
Več o ponudbi

Zip-Line Flying Fox XXL je najdaljša jeklena letalnica v Evropi, ki se nahaja v Legogangu v Avstriji. Celotna infrastruktura je zelo pametno načrtovana in vsem navdušencem nad novimi izzivi ponuja neponovljivo doživetje. Med poletom dosežete hitrost vse tja do 130 km/h.

Si predstavljate, da prosto letite, pritrjeni le s pasovi, navzdol, v objemu vetra in to s tako veliko hitrostjo? Med poletom se vam razprostira pogled na čudovito naravo pod vami in prav nič vas ne omejuje pri ogledovanju lepot s čisto nove perspektive.

V našem paketu se lahko odločite za standardno letenjie Flying Fox XXL, imate pa tudi možnost družinskega paketa in GoPro videa. Premagajte svoje strahove in se prepustite adrenalinu, ki vam bo pričaral občutek svobode.

 

Kaj prejmete v paketu?

  1. V darilnem paketu „Adrenalinska doživetja“ prejmete 1x Flying Fox XXL standardno letenje in kapo. Ponudba velja za 1 osebo.
  2. V paketu „XXL Šport“ prejmete 1x Flying Fox XXL standardno letenje, 1x GoPro video in kapo. Ponudba velja za 1 osebo.
  3. V darilnem paketu „Sanjski trenutki“ prejmete družinski paket: 2 odrasla in 1 otrok, 1x GoPro video in 3x majico. Ponudba velja za 3 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje močne hrane 2 uri pred letenjem.
  • Potrebna je ustrezna oprema.
  • Potrebna je rezervacija 5 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.

 

kampiranje
lepa narava
panorama
parkirišče
pohodi
1x Flying Fox XXL standartno letenje
Kapa
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 5 dni prej po telefonu ali emailu

86.80€

1x Flying Fox XXL standartno letenje
Kapa
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 5 dni prej po telefonu ali emailu

86.80€

1x Flying Fox XXL Standartno letenje
1x GoPro video, kapa
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 5 dni prej po telefonu ali emailu

129.80€

Družinski paket: 2 odrasla in 1 otrok
1x GoPro video, 3x majica
Velja za 3 osebe
Potrebna rezervacija 5 dni prej po telefonu ali emailu

219.80€