Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Fotografiranje iz helikopterja IškAAdventure

Polet s helikopterjem in čudovit razgled

Z IškAAdventure si lahko v pristni okolici reke Iške privoščite zračno avanturo. Po kratkih navodilih zemeljske ekipe boste poleteli in doživeli enkratno izkušnjo letenja. Med letenjem boste deležni prekrasnega pogleda nad osupljivo pokrajino Iškega Vintgarja in občutka svobode letenja. Darilo je primerno za razna rojstnodnevna presenečenja, za obdarovanje zaposlenih in poslovnih partnerjev, za romantične pare in vse, ki so željni adrenalina.
Zabrv 79, 1292 Ig
031 200 000
Več o ponudbi

IškAAdventura nudi priložnost prave izkušnje poleta s helikopterjem nad naravnim biserom, Iškim Vintgarjem. Po kratkih navodilih ekipe o varnosti letenja boste deležni nepozabne izkušnje letenja. Svobodno kot ptica, visoko nad tlemi boste priča pravi zračni avanturi. Odlične manevrske sposobnosti, prekrasen razgled in svobodo letenja si lahko privoščite s poletom nad osupljivo pokrajino Iškega vintgarja, Krima, Mokrca in Ljubljanskega barja z Ljubljano v ozadju. Spoznali boste veliko razliko med letenjem z letalom in helikopterjem. Vsekakor boste sami ali pa v družbi občutili polno mero adrenalina. Ob pilotu lahko opazujete vse gumbe in premike ter uživate, kot že dolgo ne!

Poleg naše ponudbe lahko poleg odkrivanja Vintgarja iz zraka spoznavate tudi skrivnosti podzemlja, se preizkusite v plezanju, kolesarjenju ali pa vožnji s čolni.

V naši ponudbi lahko izbirate med 5- ali 10-minutnim fotografiranjem iz helikopterja.

 

Kaj prejmete v ponudbi:

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete fotografiranje iz helikopterja za 10 minut. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete fotografiranje iz helikopterja za 10 minut. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete fotografiranje iz helikopterja za 5 minut. Ponudba velja za 3 osebe.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete fotografiranje iz helikopterja za 10 minut. Ponudba velja za 3 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • Priporočamo udobno obleko in obutev.
  • Vožnja je prepovedana osebam, ki so pod vplivom alkohola in drog.
  • Potrebno je upoštevanje varnostnih in tehničnih pravil poleta.
  • Termin je potrebno rezervirati vsaj 5 dni prej.
lepa narava
otroci
panorama
parkirišče
plezanje
separe-vip
skupine
Fotografiranje iz helikopterja, 10 minut
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 5 dni prej

86,80

Fotografiranje iz helikopterja, 10 minut
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 5 dni prej

86,80

Fotografiranje iz helikopterja, 5 minut
Velja za 3 osebe
Potrebna rezervacija 5 dni prej

129,80

Fotografiranje iz helikopterja, 10 minut
Velja za 3 osebe
Potrebna rezervacija 5 dni prej

219,80

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo