Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Premium partner

Fotografiranje iz helikopterja

Polet s helikopterjem in čudovit razgled

Z IškAAdventure si lahko v pristni okolici reke Iške privoščite zračno avanturo. Po kratkih navodilih zemeljske ekipe boste poleteli in doživeli enkratno izkušnjo letenja. Med letenjem boste deležni prekrasnega pogleda nad osupljivo pokrajino Iškega Vintgarja in občutka svobode letenja. Darilo je primerno za razna rojstnodnevna presenečenja, za obdarovanje zaposlenih in poslovnih partnerjev, za romantične pare in vse, ki so željni adrenalina.
lepa narava
otroci
panorama
parkirišče
plezanje
separe-vip
skupine
Zabrv 79, 1292 Ig
031 200 000
Več o ponudbi

IškAAdventura nudi priložnost prave izkušnje poleta s helikopterjem nad naravnim biserom, Iškim Vintgarjem. Po kratkih navodilih ekipe o varnosti letenja boste deležni nepozabne izkušnje letenja. Svobodno kot ptica, visoko nad tlemi boste priča pravi zračni avanturi. Odlične manevrske sposobnosti, prekrasen razgled in svobodo letenja si lahko privoščite s poletom nad osupljivo pokrajino Iškega vintgarja, Krima, Mokrca in Ljubljanskega barja z Ljubljano v ozadju. Spoznali boste veliko razliko med letenjem z letalom in helikopterjem. Vsekakor boste sami ali pa v družbi občutili polno mero adrenalina. Ob pilotu lahko opazujete vse gumbe in premike ter uživate, kot že dolgo ne!

Poleg naše ponudbe lahko poleg odkrivanja Vintgarja iz zraka spoznavate tudi skrivnosti podzemlja, se preizkusite v plezanju, kolesarjenju ali pa vožnji s čolni.

V naši ponudbi lahko izbirate med 5- ali 10-minutnim fotografiranjem iz helikopterja.

 

Kaj prejmete v ponudbi:

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete fotografiranje iz helikopterja za 10 minut. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete fotografiranje iz helikopterja za 10 minut. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete fotografiranje iz helikopterja za 5 minut. Ponudba velja za 3 osebe.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete fotografiranje iz helikopterja za 10 minut. Ponudba velja za 3 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • Priporočamo udobno obleko in obutev.
  • Vožnja je prepovedana osebam, ki so pod vplivom alkohola in drog.
  • Potrebno je upoštevanje varnostnih in tehničnih pravil poleta.
  • Termine poletov določi izvajalec
Ponudba prisotna na produktih:
Fotografiranje iz helikopterja, 10 minut
Velja za 1 osebo
Termine poletov določi izvajalec

89,99

Fotografiranje iz helikopterja, 10 minut
Velja za 1 osebo
Termine poletov določi izvajalecj

89,99

Fotografiranje iz helikopterja, 5 minut
Velja za 3 osebe
Termine poletov določi izvajalec

144,99

Fotografiranje iz helikopterja, 10 minut
Velja za 3 osebe
Termine poletov določi izvajalec

239,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo