NAROČILA: Oddana do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Preveri veljavnost kartice

Darilnim paketom SelectBox, ki jim preteče veljavnost med 15.10.2020 - 30.10.2021 smo avtomatsko podaljšali veljavnost do 1.11.2021.

Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Ferrari in Lamborghini na pistah v Italiji

Adrenalinska vožnja kot iz sanj

Ste si vedno želeli peljati s prestižnim in zelo hitrim avtomobilom? Zdaj si lahko privoščite vožnjo s Ferrarijem ali Lamborghinijem. Doživeli boste skrivnost vožnje in moč motorja teh čudežnih avtomobilov. Pripravite se na čudovit občutek in enkratno doživetje. Izbirate lahko med vožnjo s Ferrarijem 458 Italia in 488 GTB ali Lamborghini Huracan. Darilo je primerno za strastne ljubitelje avtomobilov, kot poročno ali rojstnodnevno darilo.
Več o ponudbi

Že celo življenje sanjate o vožnji kot iz sanj? Tokrat je prišel tudi vaš čas! Privoščite si nepozabno, divjo vožnjo s Ferrarijem ali Lamborghinijem! Na pistah v Milanu, Benetkah ali Udinah vas pričakuje polna garaža različnih modelov obeh prestižnih znamk avtomobilov. Poželjivi jekleni konjički že čakajo na strastno vožnjo, ki se ji boste predali na izbranem dirkališču. Prvi krog boste preživeli v družbi profesionalnih voznikov, ki vas bodo seznanili s skrivnostmi divje vožnje. Nato boste za volan sedli vi in doživeli moč motorja, kot še nikdar prej! 3, 2, 1 in že drvite v jeklenem stroju, ki kar rohni od zadovoljstva, ko stopite na plin!

V naši ponudbi prejmete vožnjo z enim izmed izbranih modelov Ferrarija (458 in 488)ali  Lamborghinija Huracan. Podajte se v nekaj novega in doživite adrenalinsko zabavo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete uvodne varnostne in tehnične napotke, 1 krog vožnje kot sovoznik v terenskem vozilu in nato 2 kroga kot voznik Ferrarija 458 Italia ali 488 GTB na stezah Motodromo Castelletto di Branduzzo v Milanu ali pa 1 krog kot voznik Ferrarija 458 na stezah Adria in Jesolo v Benetkah ali na stezi v Udinah. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete uvodne varnostne in tehnične napotke, 1 krog vožnje kot sovoznik v terenskem vozilu in nato 2 kroga kot voznik Ferrarija 458 Italia ali 488 GTB na stezah Motodromo Castelletto di Branduzzo v Milanu ali pa 1 krog kot voznik Ferrarija 458 na stezah Adria in Jesolo v Benetkah ali na stezi v Udinah. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete uvodne varnostne in tehnične napotke, 1 krog vožnje kot sovoznik v terenskem vozilu in nato 3 kroge vožnje kot voznik Ferrarija 458 Italia ali 488 GTB na stezah Motodromo Castelletto di Branduzzo v Milanu ali 1 krog kot voznik Lamborghinija Huracan na stezah Adria in Jesolo v Benetkah ali na stezi v Udinah. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete uvodne varnostne in tehnične napotke, 1 krog vožnje kot sovoznik kot sovoznik v terenskem vozilu in nato 5 krogov kot voznik Ferrarija 458 Italia ali 488 GTB na stezah Motodromo Castelletto di Branduzzo v Milanu ali 3 kroga kot voznik Ferrarija 458 na stezah Adria in Jesolo v Benetkah ali na stezi v Udinah. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Za vožnjo na dirkalni pisti potrebujete veljavno vozniško dovoljenje.
  • Priporočamo vam, da ste udobno oblečeni in obuti.
  • Vožnja ni dovoljena osebam, ki so pod vplivom alkohola ali drog.
  • Pred vožnjo vas bodo profesionalni vozniki seznanili z varnostnimi in tehničnimi vidiki vožnje, ki jih morate upoštevati.
  • Dirkališča: UDINE international circuit (Udine), ADRIA Raceway in Jesolo circuit (Benetke), Motodromo Castelletto di Branduzzo (Milano).
  • Na dirkališčih Benetke in Udine dodatni krog z Ferrarijem 50 EUR, dodatni krog z Lamborghinijem 60 EUR.

Razpisani termini:

Motodromo Castelletto di Branduzzo

11.9.2021

 

ADRIA Raceway (Benetke)

 

UDINE international circuit

26.09.21

21.11.21

internet link @
klima
panorama
parkirišče
separe-vip
športni center
1 krog vaje kot sovoznik v terenskem vozilu
2 kroga za volanom Ferrari-a 458 Italia ali 488 GTB (Milano)
ALI 1 krog kot voznik Ferrarija 458 na stezah Adria in Jesolo (Benetke) ali Udine, dodatni krog 50 eur
Velja za 1 osebo

86,80

1 krog vaje kot sovoznik v terenskem vozilu
2 kroga za volanom Ferrari-a 458 Italia ali 488 GTB (Milano)
ALI 1 krog kot voznik Ferrarija 458 na stezah Adria in Jesolo (Benetke) ali Udine, dodatni krog 50 eur
Velja za 1 osebo

86,80

1 krog vaje kot sovoznik v terenskem vozilu
3 krogi za volanom Ferrari-a 458 Italia ali 488 GTB (Milano)
ALI 1 krog kot voznik Lamborghinija Huracan na stezah Adria in Jesolo (Benetke) ali Udine, dodatni krog 60 eur
Velja za 1 osebo

129,80

1 krog vaje kot sovoznik v terenskem vozilu
5 krogov za volanom Ferrari-a 458 Italia ali 488 GTB (Milano)
ALI 3 krogi kot voznik Ferrarija 458 na stezah Adria in Jesolo (Benetke) ali Udine, dodatni krog 50 eur
Velja za 1 osebo

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo