NAROČILA: Oddana do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Preveri veljavnost kartice

Darilnim paketom SelectBox, ki jim preteče veljavnost med 15.10.2020 - 30.10.2021 smo avtomatsko podaljšali veljavnost do 1.11.2021.

Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Jadralni klub Nova Gorica

Tandemski poleti z jadralnim padalom

Preletite pobočja in uživajte ob pogledu na okoliške hribe, kar lahko doživite z društvom jadralnih padalcev Polet Nova Gorica. Polet z jadralnim padalom boste izkusili v tandemu z izkušenim pilotom. Vsi poleti se izvajajo z najnovejšimi padali in opremo, zato je strah odveč. Vsi učitelji in tandemski piloti pa so licencirani in seveda zelo izkušeni. Počutite se kot ptica!
Šmihel 5, 5261 Šempas
031 200 000
Več o ponudbi

Jadralno padalstvo je od vseh zračnih aktivnosti najbližje tistemu, kar doživljajo ptice. Preletavanje pobočij in uživanje ob pogledih na okoliške hribe je tisto, o čemer sanjajo mnogi. Vsi poleti se izvajajo z najnovejšimi jadralnimi padali in najnovejšo opremo, najhitrejša pot do poleta z jadralnim padalom pa je polet v tandemu z izkušenim pilotom.

V društvu so vsi piloti učitelji letenja oz. zelo izkušeni tandemski piloti z licenco. Posebno pozornost posvečajo ugodnim vetrnim razmeram, ne samo zaradi varnosti, pač pa tudi zato, da lahko postrežejo s kar največ užitki ob letenju. Pred samo izvedbo poleta vedno upoštevajo vaše želje, kje in kdaj bi radi leteli. Preletite pobočja in uživajte ob pogledu na okoliške hribe.

V naši ponudbi  lahko prejmete tečaj jadralnega padalstva s predstavitvijo opreme in prikazom letenja ali pa spust z jadralnim padalom v tandemu.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete enodnevni tečaj jadralnega padalstva (4–6 ur), predstavitev opreme, prikaz letenja, priprava pilota, dvig in vodenje padala, letenje 2–3 metre nad tlemi v razdalji 100–200 metrov in zlaganje opreme. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete spust z jadralnim padalom v tandemu z izkušenim pilotom in najnovejšo opremo (15 do 30 minut). Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje težke hrane tik pred poletom.
  • Potrebna je udobna obutev in primerna oprema.
  • Pri vseh paketih je potrebna rezervacija vsaj 1 dan prej.
  • Rezervacijo opravite preko telefona.
lepa narava
panorama
parkirišče
pohodi
romantični dogodek
športni center
1 dan tečaj jadralnega padalstva, 4–6 h
Predstavitev opreme, prikaz letenja, priprava pilota, dvig in vodenja padala, letenje 2–3 m nad tlemi v razdalji 100–200 m
Velja za 1 osebo, rezervacija 1 dan prej po telefonu

49,80

Spust z jadralnim padalom v tandemu z izkušenimi piloti in najnovejšo opremo
Čas letenja od 15 min do 20 min
Velja za 1 osebo, rezervacija 1 dan prej po telefonu

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo