Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Premium partner

Klet Rodica

Degustacija vrhunskih, ekološko pridelanih vin

V Truškah, v osrčju slovenske Istre, se nahaja ekološko vinogradništvo Rodica. Gre za eno največjih ekoloških vinogradniških kmetij v Sloveniji. Gostje lahko na 650 kvadratnih metrih preizkušajo vrhunska vina v novi, sodobni vinski kleti z degustacijskim prostorom. Klet je zgrajena iz tradicionalnih materialov, ki so se uporabljali v Istri. Ima podobo istrskega dvorišča, s katerega se odpira prelep pogled na valovito pokrajino zgornjega toka reke Dragonje.
eko interier
EKO pridelane sestavine
lepa narava
panorama
parkirišče
skupine
vinska karta
vinska klet
Truške 1c, 6273 Marezige
05 655 00 70
Več o ponudbi

V osrčju slovenske Istre, le 12 kilometrov stran od Kopra, se nahaja ekološko vinogradništvo Rodica. Je eno izmed največjih ekoloških vinogradniških kmetij v Sloveniji, kjer gostje lahko na 650 kvadratnih metrih preizkušajo vrhunska vina v novi sodobni vinski kleti z degustacijskim prostorom, ki sprejme več kot 60 ljudi. Klet leži na vrhu hriba s pogledom na morje Tržaškega zaliva in neokrnjeno dolino reke Dragonje.

Vinogradi se razprostirajo na nadmorski višini od 250 do 350 metrov, kjer sta prst in podnebje zelo ugodna za rast vinske trte. Na 15 hektarjih imajo posajenih kar 60 tisoč trt, predvsem avtohtone sorte refoška, malvazije in rumenega muškata in merlota, cabernet sauvignona, syraha ter sivega pinota. Prepričani so, da se kakovost rodi v vinogradu. Vinska klet Rodica ne uporablja mineralnih gnojil, saj prisegajo na to, da morajo trte živeti skromno, s čimer razvijejo večjo odpornost in trdoživost. Tako lahko brez pomoči sintetičnih zaščitnih sredstev ostanejo zdrave. Zrelo in zdravo grozdje, pridelano na takšen način, je polno mineralnih snovi, ki dajejo vinu moč, vitalnost in značaj. Takšen pristop do pridelovanja grozdja in negovanja vina pomeni iskanje sožitja z naravo, upoštevanje njenih zakonitosti, odkrivanje starih znanj, čemur danes rečemo ekološko kmetovanje. Sodobna vinska klet v tradicionalnem istrskem slogu in pomirjujoči pogled na neokrnjeno naravo dopolnjujeta ponudbo vin, kar boste lahko občutili tudi sami ob degustaciji vin.

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Raziskovanje okusov« prejmete 3 kozarce vina (belo in rdeče) in prigrizek (krožnik pršuta in sira) ALI 2 buteljki vina. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete 4 kozarce vina (belo in rdeče) in prigrizek (krožnik pršuta in sira) ALI 3 buteljke vina. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Dobra miza« prejmete 5 kozarcev vina (belo in rdeče) in prigrizek (krožnik pršuta in sira) ALI 4 buteljke vina. Ponudba velja za 4 osebe.
 • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete 6 kozarcev vina (belo in rdeče) in prigrizek (krožnik pršuta in sira). ALI 5 buteljk vina. Ponudba velja za 4 osebe.
 • V darilnem paketu »Mal za pod zob« prejmete 3 kozarce vina (belo in rdeče) in prigrizek (krožnik pršuta in sira) ALI 2 buteljki vina. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Miza po domače« prejmete 4 kozarce vina (belo in rdeče) in prigrizek (krožnik pršuta in sira) ALI 3 buteljke vina. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Pristni okusi podeželja« prejmete 5 kozarcev vina (belo in rdeče) in prigrizek (krožnik pršuta in sira) ALI 4 buteljke vina. Ponudba velja za 4 osebe.
 • V darilnem paketu »Kmečka pojedina« prejmete 6 kozarcev vina (belo in rdeče) in prigrizek (krožnik pršuta in sira) ALI 5 buteljk vina. Ponudba velja za 4 osebe.

Dodatna navodila:

 • Za degustacijo vin je potrebna polnoletnost.
 • Ponudbo je potrebno rezervirati 14 dni prej.
 • Rezervacijo lahko opravite po telefonu.
Ponudba prisotna na produktih:
2x3 kozarce (belo in rdeče vino) + krožnik pršuta in sira ALI 2 buteljki vina
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 14 dni prej

29,99

2x 3 kozarcev (belo in rdeče vino) + krožnik pršuta in sira ALI 2 buteljki vina
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 14 dni prej

29,99

2x 4 kozarci (belo in rdeče vino) + krožnik pršuta in sira ALI 3 buteljke vina
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 14 dni prej po emailu

44,99

2x 5 kozarcev (belo in rdeče vino) + krožnik pršuta in sira ALI 4 buteljk vina
Velja za 4 osebe
Potrebna rezervacija 14 dni prej po emailu

64,99

2x 4 kozarcev (belo in rdeče vino) + krožnik pršuta in sira ALI 3 buteljke vina
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 14 dni prej po emailu

44,99

2x 5 kozarcev (belo in rdeče vino) + krožnik pršuta in sira ALI 4 buteljke vina
Velja za 4 osebe
Potrebna rezervacija 14 dni prej po emailu

64,99

2x 6 kozarcev (belo in rdeče vino) + krožnik pršuta in sira ALI 5 buteljk vina
Velja za 4 osebe
Potrebna rezervacija 14 dni prej

89,99

2x 6 kozarcev (belo in rdeče vino) + krožnik pršuta in sira ALI 5 buteljk vina
Velja za 4 osebe
Potrebna rezervacija 14 dni prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo