Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Premium partner

Aktivni Planet, Bovec

Zabavna adrenalinska doživetja v dolini reke Soče

Aktivni Planet nudi raznoliko ponudbo zimskih in poletnih športnih aktivnosti. Adrenalinske dogodivščine so prilagojene različnim starostnim in težavnostnim skupinam. Ponujajo kanjoning, rafting in zipline. Med uživanjem v adrenalinskih presežkih vam bo dih zastajal ob pogledu na prelepo pokrajino in zasnežen Kanin ter druge okoliške vzpetine.
kajak-kanu
lepa narava
panorama
plavanje
pohodi
rafting
Trg golobarskih žrtev 19, 5230 Bovec
040 639 433
Več o ponudbi

Aktivni planet ponuja vrsto športnih doživetij za vse ljubitelje adrenalina. V dolini Krnice so med dvema dvatisočakoma – Kaninom (2587 m) ter Rombonom (2207 m) – postavili enega največjih Zipline parkov v srednji Evropi in največjega v Sloveniji! Če se bojite višine, lahko premagate strahove in se podate v drzen spust nad Bovško dolino, kjer vam poleg adrenalina dih jemlje tudi pogled na Bovec in mogočne vrhove Julijcev.

Zipline je adrenalinska atrakcija, kjer se boste lahko spustili po petih jeklenicah. Vsaka je daljša od 500 metrov in je nepozabna adrenalinska bomba od začetka do konca. Tu lahko dosežete hitrosti do kar 60 km/h in letite preko 200 metrov nad tlemi.

Kanjoning preizkušnja (soteskanje) nudi odkrivanje visokih slapov in čudovitih zelenih tolmunov reke Soče. Ponuja popolno osvežitev, v kateri se najbolj uživa v vročih poletnih dneh. Ko ste privezani na plezalno vrv, doživite hojo skozi ožine, spuščanje po gladkih toboganih in spuščanje po slapovih.

Rafting ponuja standardno pot z rafti, ki je dolga približno 10 kilometrov. Izlet se prične v neposredni bližini Boke, največjega in najbolj vodnatega slapa Slovenije. Pri vstopu čolnov je Soča mirna, nato pa napetost počasi raste in adrenalin preplavlja posadko. Vmes se izmikate skalam, ki so včasih večje od družinskih hiš in se spopadate z močnimi brzicami.

V naši ponudbi lahko izbirate med ziplinom, vožnjo z raftom ter soteskanjem.

 

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete rafting vožnjo (2,5h) po deroči Soči z gumenjaki. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete zipline (2,5h) ali soteskanje v Sušcu (3h). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« rafting vožnjo (2,5h)  ter soteskanje (3h) ALI rafting vožnjo (2,5h) in izposojo električnega kolesa za pol dneva, za 1 osebo ALI Rafting (2,5h) za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Najboljše dobrote in užitki« prejmete rafting vožnjo (2,5h) po deroči Soči z gumenjaki. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« rafting vožnjo (2,5h)  ter soteskanje (3h) ALI rafting vožnjo (2,5h) in izposojo električnega kolesa za pol dneva, za 1 osebo ALI Rafting (2,5h) za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete dve in pol urno raft avanturo na smaragdni reki Soči, dve in pol urno avanturo v zipline parku pod Kaninom in izposoja kolesa za 4 ure ALI  štiri urno soteskanje v soteski Fratarice in dve in pol urno raft avanturo na smaragdni reki Soči. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete dve in pol urno avanturo v  zipline parku pod Kaninom. Ponudba velja za 4 osebe (družino).

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na udobno športno opremo.
  • Priporočamo, da imate s seboj prigrizek za energijo.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 7 dni prej.
Ponudba prisotna na produktih:
Rafting 2,5 ure (vožnja po deroči Soči z gumenjaki)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej

44,99

Zipline (2,5h)
ALI soteskanje v Sušcu (3h)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej

54,99

Rafting (2,5h) + izposoja električnega kolesa za pol dneva ALI Rafting (2,5h) + soteskanje (3h), za 1 osebo
ALI Rafting 2,5 ure za 2 osebi
Potrebna rezervacija 7 dni prej

89,99

Rafting 2,5 ure (vožnja po deroči Soči z gumenjaki)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej

44,99

Rafting (2,5h) + izposoja električnega kolesa za pol dneva ALI Rafting (2,5h) + soteskanje (3h), za 1 osebo
ALI Rafting 2,5 ure za 2 osebi
Potrebna rezervacija 7 dni prej

89,99

Rafting (2,5h) + Zipline (2,5h) + izposoja kolesa za 4 ure
ALI Soteskanje (4h) + Rafting (2,5h)
Velja za 1 osebo, potrebna rezervacija

144,99

Zipline (2,5h) za vso družino
Velja za 4 osebe
Potrebna rezervacija 7 dni prej

239,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo