Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

Paintball Kraljev hrib, Stahovica

Strateška igra paintball kot preizkus ekipnega duha

Gostišče Kraljev hrib se nahaja v osrčju Kamniških Alp. Pestra ponudba rekreacije v naravi, želja po oddihu ali raznovrstni kulinariki privablja številne goste. Paintball je igra, kjer udeleženci tekmujejo v skupinah ali posamezno in pri tem poskušajo iz igre izločiti nasprotnike. Na paintball se lahko prijavite v večjih skupinah. Pri igri se strelja s posebnimi barvnimi kroglicami, zmaga pa tisti, ki prvi doseže cilj ali zadnji izpade iz igre.
lepa narava
otroska-igrala-zunanja
panorama
parkirišče
restavracija
skupine
športni center
zunanje igrišče
Kamniška Bistrica 2, 1242 Stahovica
01 832 72 50
Več o ponudbi

V Kamniški Bistrici pod Grintovcem Gostišče Kraljev hrib nudi priljubljeno strateško igro, ki je polna preobratov, je preizkus ekipnega duha in pravih odločitev – to je paintball. Do potankosti so opremljeni z rekviziti za igro, zato najem in izposoja opreme ne predstavljata težave za tiste, ki se boste za igro odločili prvič. Paintball je sicer varen šport, vseeno pa je na terenu obvezna uporaba zaščitnih mask in upoštevanje pravil igre, sicer se hitro lahko zgodi, da ste iz igre izločeni. Odvija se na posebno urejenem poligonu, ki je dolg 200 m, igra pa je tudi strokovno sodniško vodena. Igralci so razdeljeni v dve skupini, bistvo je osvojiti zastavo, ki pripada nasprotni ekipi, ob tem pa je potrebno braniti svojo zastavo.

Poleg naše ponudbe ponujajo tudi dobrote iz domačega gostišča Kraljev hrib in atraktivno ponudbo športnega turizma. Neokrnjena narava in bližina izvira Kamniške Bistrice, vas bosta vsekakor navdahnili in napolnili s svežo energijo.

V naši ponudbi lahko prejmete igro paintballa za dve osebi.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete paintball (srednji paket – 200 kroglic). Za igranje paintballa je potrebno vsaj 6 igralcev. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Pri igri je potrebno upoštevati vsa pravila o varnosti in igri.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.

 

Ponudba prisotna na produktih:
Paintball (srednji paket – 200 kroglic)
Za igranje paintballa je potrebno minimalno 6 igralcev
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

44,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo