Vsa naročena darila do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!
Aktivacija in registracija kartice
Z vpisom vaših podatkov boste aktivirali in registrirali kartico SelectBox ali prevzeli bon SelectCard in s tem pridobili plačilno vrednost za plačilo pri ponudniku. Uspešna aktivacija in registracija kartice vam omogoča varnost v primeru izgube ali kraje. Datum veljavnosti kartice in potrdilo o uspešni aktivaciji kartice SelectBox ali o prevzemu bona SelectCard boste prejeli na svoj email naslov. Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte na [email protected] ali na tel. št.: 031 200 000.
rc
Selectbox kartica
rc
Selectcard kartica
Želim aktivirati in registrirati kartico s čimer bom pridobil možnost izdaje nove v primeru kraje ali izgube. S tem dovoljujem podjetju Kitio d.o.o. hrambo in obdelavo podatkov do preklica ali izbrisa. Potrjujem da sem seznanjen s svojimi pravicami, ki se nanašajo na osebne podatke. Podatke hrani in upravlja Kitio d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana, telefonska številka 031 200 000 ali email [email protected]
Želim prejemati tedenske email novice o najlepših doživetjih v regiji, nagradnih igrah in ekskluzivnih popustih ter promocijah na svoj email naslov.
Želim, da me obvestite o mojem posebnem 20% popustu, ki ga lahko uveljavim letno ob rojstnemu dnevu in drugih posebnih akcijah preko mobilnega ali stacionarnega telefona, SMS sporočila ali emaila.

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo
preloader