Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!
Aktivacija in registracija kartice
Z vpisom vaših podatkov boste aktivirali in registrirali kartico SelectBox ali prevzeli bon SelectCard in s tem pridobili plačilno vrednost za plačilo pri ponudniku. Uspešna aktivacija in registracija kartice vam omogoča varnost v primeru izgube ali kraje. Datum veljavnosti kartice in potrdilo o uspešni aktivaciji kartice SelectBox ali o prevzemu bona SelectCard boste prejeli na svoj email naslov. Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte na [email protected] ali na tel. št.: 031 200 000.
rc
Selectbox kartica
rc
Selectcard kartica
Želim aktivirati in registrirati kartico s čimer bom pridobil možnost izdaje nove v primeru kraje ali izgube. S tem dovoljujem podjetju Kitio d.o.o. hrambo in obdelavo podatkov do preklica ali izbrisa. Potrjujem da sem seznanjen s svojimi pravicami, ki se nanašajo na osebne podatke. Podatke hrani in upravlja Kitio d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana, telefonska številka 031 200 000 ali email [email protected]
Želim prejemati tedenske email novice o najlepših doživetjih v regiji, nagradnih igrah in ekskluzivnih popustih ter promocijah na svoj email naslov.
Želim, da me obvestite o mojem posebnem 20% popustu, ki ga lahko uveljavim letno ob rojstnemu dnevu in drugih posebnih akcijah preko mobilnega ali stacionarnega telefona, SMS sporočila ali emaila.

Deli srečo naprej

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo