Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Alpski wellness resort Špik

Alpsko razvajanje v idiličnem wellness centru

Prijazno osebje in bogata ponudba alpskega wellness resorta Špik vam bodo pričarali nepozabno doživetje. Nahaja se v gozdu Martuljk, v objemu neokrnjene narave. Bogastvo lepot okoliške narave se odraža v značaju hotela Špik in celoviti ponudbi. Ponudba hotela temelji na izjemnih lepotah alpskega okolja, ki so vnešene v wellness storitve. Hotel Špik očara z občutenjem trajnostnega sobivanja z gorskim okoljem, lepotami narave in s pečatom tradicije.
Jezerci 21, 4282 Gozd Martuljek
04 587 75 80
Več o ponudbi

Privoščite sebi ali svojim dragim prijetno doživetje v Alpskem wellness resortu. Voda, toplota in pozitivna energija pričarajo pristno občutenje naravnih sprostitvenih in zdravilnih moči. Alpski wellness resort Špik je pravi alpski raj, ki ponuja številne aktivnosti. Sprostite se lahko z obiskom wellnessa in fitnesa, obiskom petih tematskih sob, masažo, obnovitveno nego za svež izgled, manikuro, utripom planin, Antistresnim paketom ter peelingom in oblogo telesa. Tematske sobe so sestavljene iz petih naravnih elementov, petih virov energije. Vse storitve povezuje alpsko okolje, kozmetika pa temelji na alpski vodi, zeliščih in eteričnih oljih. Počitku se boste lahko predali na udobnih ležalnikih, poleti pa na odprti terasi. Začutite pristen stik z naravo ter doživite blažene občutke v vitaminskem kotičku!

Poleg naše ponudbe si lahko privoščite tudi obisk sprostitvenega bazena z masažnim slapom in s klopmi. Obiščete lahko tudi svet savn,  v katerem so zeliščna, finska in turška savna. Kot novost lahko preizkusite tudi prvi ledeniški wellness v Sloveniji.

V naši pestri ponudbi lahko izbirate med celodnevnim kopanjem in savnanjem, klasično masažo, masažo s toplimi mošnjički martuljških zelišč, masažo s toplim oljem alpskega cvetja,  masažo obraza, mini obnovitveno nego, manikuro Vita, Utripom planin, nego Špikovih zelišč, paketom Antistres, vstopom v Alpski wellness  z uporabo fitnesa ali ritualom za dva.

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete celodnevno kopanje in savnanje, uporabo brisače in rjuhe, čaj in sadje. Ponudba velja za eno osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete masažo za rekreativce (40 min) za eno osebo ALI  celodnevno savnanje za dve osebi.
 • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete protistresno masažo (65 min) in 3-urni vstop v savno. Ponudba velja za eno osebo.
 • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete Špikov dotik za dva: 60-minutno masažo s toplimi mošnjički martuljških zelišč ter triurno vstopnico v Alpski wellness z uporabo fitnesa. Ponudba velja za dve osebi.
 • V darilnem paketu »Najboljše dobrote in užitki« prejmete masažo za rekreativce (40 min) za eno osebo ALI  celodnevno savnanje za dve osebi.
 • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete protistresno masažo (65 min) in 3-urni vstop v savno. Ponudba velja za eno osebo.
 • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete Špikov dotik za dva: 60-minutno masažo s toplimi mošnjički martuljških zelišč ter triurno vstopnico v Alpski wellness z uporabo fitnesa. Ponudba velja za dve osebi.
 • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete Ritual sprostitve za dva (60 min) peeling in obloga telesa, 30 min masaža obraza in maska obraza, 50 min masaža s toplim oljem alpskega cvetja in kozarec penine). Ponudba velja za dve osebi.

 

Dodatna navodila:

 • Ne pozabite kopalk in brisač, v kolikor boste obisk nadaljevali v bazenih.
 • Izogibajte se obilnemu obroku dve uri pred masažo.
 • Priporočamo udobno obutev, v kolikor boste čas namenili za športne aktivnosti.
 • Termin je potrebno rezervirati 2 dni prej.
 • Rezervacijo opravite preko telefona.
bar-lokal
fitnes
hotel
masaža
parkirišče
plavanje
prenočišča
romantični dogodek
savna
welness
wi-fi
Celodnevno kopanje in savnanje, uporaba brisače in rjuhe, čaj in sadje
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

24,80

40-minutna masaža za rekreativce (za 1 osebo) ALI
Celodnevno savnanje (za dve osebi)
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

Protistresna masaža (65 min) in 3-urni vstop v savno
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

78,80

Nočitev z zajtrkom v Hotelu Špik 4*
Neomejen vstop v bazenski kompleks
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 2 dni prej
Ponudba ne velja v juliju in avgustu

127,80

Nočitev s polpenzionom v Hotelu Špik 4*
Neomejen vstop v bazenski kompleks
3-urni vstop v savno, steklenica rdečega vina
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej
Ponudba ne velja v juliju in avgustu

219,80

Masaža klasična-švedska (40 min) ALI Mini nega – obnovitvena nega za svež izgled (40 min) ALI Manikura Vita (60 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

Utrip planin + ena pijača ALI Nega Špikovih zelišč ALI Paket Antistres + ena pijača
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

86,80

Špikov dotik za dva: 60-minutna masaža s toplimi mošnjički martuljških zelišč
3-urna vstopnica v Alpski wellness z uporabo fitnessa
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej

129,80

Ritual sprostitve za dva (60 min peeling in obloga telesa, 30 min masaža obraza in maska obraza, 50 min masaža s toplim oljem alpskega cvetja) + kozarec penine
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo