NAROČILA: Oddana do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Si, kar doživiš!
Excellence partner

Bungee jumping center

Adrenalinski bungee jumping in zipline v Solkanu

Bungee jumping je nepozabno doživetje, kjer boste doživeli presežek adrenalina. Skoki se izvajajo na Solkanskem mostu, visokem 55 metrov, vodniki pa so strokovno usposobljeni in izkušeni. V Solkanu se lahko odločite tudi za zipline, kjer se boste spustili v dolino po 300 metrov dolgi jeklenici.
lepa narava
panorama
parkirišče
prostor za kadilce
psi-dobrodosli
športni center
Solkanski most, 5250 Solkan
065 601 087
Več o ponudbi

V prekrasni pokrajini v dolini reke Soče se nahaja Top Extreme bungee jumping center , ki je edini center bungee skokov v Sloveniji. Skoki se izvajajo v čudoviti naravi na Solkanskem mostu pri Novi Gorici, ki je visok 55 metrov. Poleg tega organizirajo tudi adrenalinske zipline spuste.

Pred skokom vam bodo vodniki pojasnili vse potrebno in odgovorili na morebitna vprašanja, vas opremili z varnostno opremo, potem pa vas čaka samo še odštevanje in skok v vaše adrenalinske sanje. Njihovi vodniki so strokovno usposobljeni in izkušeni, zato znajo pravilno svetovati in pomagati tako tistim, ki se z adrenalinskimi športi šele začenjajo spoznavati, kot tistim, ki imajo za sabo že nekaj izkušenj.

V našem paketu lahko prejmete bungee jumping in zipline, ki vas bosta zagotovo napolnila z energijo in izpolnila vaše želje. Pridite s svojimi prijatelji in skupaj izkusite to neverjetno izkušnjo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu Adrenalinska doživetja« prejmete Bungee jumping (skok z elastiko z mostu) in zipline v Solkanu (300 metrov). Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred bungee jumpingom in ziplinom.
  • Potrebna je primerna oprema.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Rezervacija je potrebna 2 dni prej.
Ponudba prisotna na produktih:
Bungee jumping (skok z elastiko z mostu) in Zipline v Solkanu (300 m)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

86,80

Bungee jumping (skok z elastiko z mostu) in Zipline v Solkanu (300 m)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo