Premium partner

Bohinj EKO Hotel, Bohinjska Bistrica

Nepozaben oddih v modernih sobah z razgledom

Bohinj EKO Hotel s 4-mi zvezdicami je oaza miru in udobja za vse. Je najboljša izbira za vse, ki želijo kar najbolje izkoristiti svoj čas bivanja v Sloveniji in se nahaja na robu Triglavskega narodnega parka. Visok standard namestitve, možnost raznoraznih aktivnosti v okolici, sodobne in moderne sobe, kulinarične specialitete, zabava v Vodnem parku ter sprostitev v wellnessu pripomorejo k nepozabnemu oddihu.
Triglavska cesta 17, 4264 Bohinjska Bistrica
08 200 4085
Več o ponudbi

Bohinj EKO Hotel je najboljša izbira za vse, ki želijo kar najbolje izkoristiti svoj čas bivanja v Sloveniji. Nahaja se le 10 minut od Bohinjskega jezera v osrčju Julijskih Alp in ima idealno izhodišče za enostaven dostop do (smučarskega) avtobusa, ki vas popelje do znamenitosti okoli Bohinjskega jezera ali do vzpenjače na Vogel.

Če si želite hotel, kjer najdete nekaj za vsakogar, hkrati pa ohranite visok standard namestitve in storitev, potem je Bohinj Eco Hotel za vas prava izbira.

Vse sobe so klimatizirane, s sobno strežbo, satelitskim TV, brezplačnim WiFi, blagajniškim sefom, minibarom, kopalnimi plašči, copati in sušilnikom za lase.

V našem paketu lahko prejmete nočitev z zajtrkom, gourmet večerjo s priporočilom chefa, vstop v vodni park in svet savn, sobo s pogledom na Juliske Alpe. 

 

Kaj prejmete v paketu? 

  • V darilnem paketu “Čarobni oddih” prejmete nočitev z zajtrkom, 1x vstop v Vodni park, kopalni plašč, copati in brisača, zunanje parkirišče in wifi. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V paketu “Sanjski trenutki” prejmete nočitev z zajtrkom v executive sobi s pogledom na Julijske Alpe, 1x vstop v Vodni park ter uporabo savn,  uporaba kopalnega plašča, copat in brisače, wifi, parkirišče ter gourmet večerjo s 4 hodi po priporočilu chefa. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke in brisačo.
  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Ponudbi ne veljata med 25.12. 2017  in 6.1. 2018 ter 1.7 in 31.8.2018.
  • V gostilni predhodno posvarite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
hotel
klima
lepa narava
parkirišče
plavanje
welness
wi-fi
1x nočitev z zajtrkom
1x vstop v Vodni park, kopalni plašč, copati in kopalna brisača
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 5 dni prej po telefonu

127.80€

1x nočitev z zajtrkom v executive sobi s pogledom na Julijske Alpe
1x vstop v Vodni park Bohinj, uporaba savne
Gourmet večerja s 4-mi hodi po priporočilu Chefa
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej

219.80€