Mobile menu
Naročila, oddana do vključno 5.5. bodo odposlana 6.5.
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

Pobeg iz gozda

Obisk izbrane gozdne sobe pobega

Gozdni pobeg je igra reševanja ugank v naravi, zasnovana po vzoru escape room računalniških iger. Zberite skupino 2 do 5 soigralcev in skupaj pobegnite v gozdno sobo brez sten! Da bi prišli do cilja, morate pokazati svojo iznajdljivost in premagati vrsto čud(ež)nih gozdnih preizkušenj, zaprek, najti sledi in razvozlati vse šifre, preden se izteče čas. S prijatelji, z družino ali s sodelavci se prepustite dogodivščini v naravi!
animacija
lepa narava
panorama
pohodi
zunanje igrišče
Čučkova ulica 16, 1000 Ljubljana
065 172 432
Več o ponudbi

Gozdni pobeg je pripravljen za skupino od 2 do 5 ljudi, ki so starejši od 14let, pozabili pa niso niti na najmlajše, saj so pripravili dva posebna gozdna pobega, vsebinsko prilagojena otrokom, starim med 8 in 13 let.

Na voljo je 7  različnih sob pobega. Izbirate lahko med sobami Reši ptiča, Ujemi polha, Zaljubljeni zmaj, Odrešeni, Pobeg v mesečini, Gusarski zaklad ali Vila Angelika. Dogajajo se v gozdu v Ljubljani, ki je od strogega centra oddaljen med 5 in 7 kilometrov. Lokacija se spreminja, točno lokacijo vam sporočijo po opravljeni rezervaciji.

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete obisk izbrane sobe pobega + dve ‘gozdni’ majici s kratkimi rokavi za uspešnejše reševanje. Ponudba velja za 2 – 5 igralcev.
  • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete obisk izbrane sobe pobega + dve ‘gozdni’ majici s kratkimi rokavi za uspešnejše reševanje. Ponudba velja za 2 – 5 igralcev.

Dodatna navodila

  • Potrebna je predhodna rezervacija.
  • Rezervacijo opravite prek telefona ali elektronske pošte.
  • Potrebna je udobna obutev in primerna športna oprema.

 

 

Ponudba prisotna na produktih:
Obisk izbrane sobe pobega
2x 'gozdna' majica s kratkimi rokavi
Ponudba velja za 2 do 5 oseb
Potrebna je predhodna rezervacija

89,99

Obisk izbrane sobe pobega
2x 'gozdna' majica s kratkimi rokavi
Ponudba velja za 2 do 5 oseb
Potrebna je predhodna rezervacija

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo