Mobile menu
Naročila, oddana do vključno 5.5. bodo odposlana 6.5.
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

Adrenalinski park Glavani, Barban

Edinstveno adrenalinsko doživetje v centru Istre

Ob prihodu v majhno vas Glavani v občini Barbarn bodite pripravljeni na odmerek adrenalina, ki bo prebudil vse vaše čute. Poskusite nekaj novega in vznemirljivega - obiščite najboljši avanturistični park v Istri - Park Glavani! Vsi, ki so dovolj pogumni, ne glede na starost, bodo uživali v zibanju med drevesi. Preizkusite poti za vse starosti, proslavite rojstni dan ali organizirajte team building v edinstvenem okolju v središču Istre!
animacija
lepa narava
otroci
parkirišče
plezanje
skupine
Glavani 4, 52207 Barban
00385 98 224 314, 00385 91 896 45 25
Več o ponudbi

Tematski park Glavani spada med največje adrenalinske parke na Hrvaškem. Nahaja se 6 km od Barbana, natančneje v mestu Glavani. Njegova površina se razteza na 2,5 hektarja, sestavljen pa je iz treh poti – rumene, modre in črne, ki se med seboj razlikujejo višinsko in težavnostno. V kolikor boste izbrali modro in črno pot, se bo vaša adrenalinska avantura zaključila s spustom po jeklenici v dolžini 113 m.

Lokacija je odlična za vse tiste, ki ste pripravljeni na dvig adrenalina na višji nivo in ste dovolj pogumni, da boste ne glede na starost uživali v nihanju med drevesi. Za vse ljubitelje adrenalina se v parku nahaja posebna atrakcija – 11 metrov visoka gugalnica. Poleg adrenalinskega parka boste lahko uživali tudi v majhni živalski kmetiji ali pa se sprostili na viseči mreži. Lokacija je odlična izbira za celo družino.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete Basic park paket (3h – vključuje 3 aktivnosti) in velikansko gugalnico. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« Complete park paket (4h – vključuje 7 aktivnosti, brez človeškega katapulta). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« Complete park paket (4h – vključuje 7 aktivnosti in človeški katapult) + majica (Glavani Park) za 1 osebo ALI Complete park paket (4h – vključuje 7 aktivnosti, brez človeškega katapulta) za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »XXL Avantura« prejmete Complete park paket (4h – vključuje 7 aktivnosti in človeški katapult) za 2 osebi ALI Complete park paket (4h – vključuje 7 aktivnosti, brez človeškega katapulta) + 3 majice za 3 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 1 dan prej.
  • Potrebna sta primerna športna oprema in obutev.
  • Pred začetkom je nujno pozorno poslušanje navodil vodnika.

 

Ponudba prisotna na produktih:
Basic park paket (3h - vključuje 3 aktivnosti) in velikansko gugalnico
Velja za 1 osebo
Rezervacija vsaj 1 dan prej

29,99

Complete park paket (4h - vključuje 7 aktivnosti, razen človeškega katapulta)
Velja za 1 osebo
Rezervacija vsaj 1 dan prej

44,99

Complete park paket (4h - vključuje 7 aktivnosti in človeški katapult) + majica za 1 osebo ALI Complete park paket (4h - vključuje 7 aktivnosti in človeški katapult) za 2 osebi
Rezervacija vsaj 1 dan prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo