Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Wellness apartmaji Korošec Mozirje Wellness apartmaji Korošec Mozirje Wellness apartmaji Korošec Mozirje sauna Wellness apartmaji Korošec Mozirje masaža Wellness apartmaji Korošec Mozirje Wellness apartmaji Korošec Mozirje Wellness apartmaji Korošec Mozirje Wellness apartmaji Korošec Mozirje masaža Apartmaji Korošec Mozirje Apartmaji Korošec Mozirje Apartmaji Korošec Mozirje Apartmaji Korošec Mozirje
Guests winner

Wellness Korošec

Razstrupljanje telesa v podeželskem okolju

Privoščite si zasluženo razvajanje in obiščite turistično kmetijo Korošec. V sproščujočem okolju boste našli trenutke miru, sprostitve in ugodja. Razvajate se lahko v različnih savnah, ki bodo vašemu telesu povrnile vitalnost in energijo, nudijo pa tudi masaže, manikuro, pedikuro, nego obraza, ličenje in druge storitve, po katerih se boste v svoji koži počutili odlično.
lepa narava
masaža
parkirišče
prenočišča
savna
welness
Ljubija 5, 3330 Mozirje
031 619 634
Več o ponudbi

Wellness Korošec v Mozirju je popoln kraj za počitek in sprostitev v mirnem okolju. Sprostitev si tu lahko privoščite v štirih različnih prostorih s savnami. Namenjeni so individualnim obiskom, da se lahko posvetite izključno sebi. V vseh savnah se lahko odločite tudi z romantično razvajanje s penino in svečkami. Poleg savn pa Wellness Korošec gostom nudi tudi široko ponudbo kozmetičnih storitev in pestro izbiro kvalitetnih masaž (klasična, športna, z vročimi olji, z vročimi kamni, refleksna masaža stopal, masaža z vizualno terapijo itd.).

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete masažo celega telesa z vročimi olji (50min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete masažo celega telesa z vročimi olji (50min). Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Izogibajte se pretiranemu soncu pred lepotnimi tretmaji.
  • Pred vstopom v savno izpustite večji obrok, saj tako vaš krvni obtok ne bo dodatno obremenjen s procesom prebave.
  • Pred vstopom v savno se za večji učinek savne obvezno oprhajte.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Masaža celega telesa z vročimi olji (50min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

44,99

Masaža celega telesa z vročimi olji (50min)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo