Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

1001 dar, Ljubljana

Tisoč in ena ideja za tisoč in eno darilo

Obarvajta si skupno gospodinjstvo z domiselnimi izdelki za dom. Za pripravo gurmanskih jedi lahko izbirata med pestro paleto kakovostnih posod. Da bo skupno življenje polno vseh okusov, uporabita začimbne mešanice NoMu ali Modern Gourmet. Ravno tako lahko izbirate med čudovitimi dekorativnimi dodatki za spalnico, otroško sobo, predsobo, dnevno sobo in teraso. Razvajajte se z dišečimi svečami ali maskami za sprostitev. Vse na enem mestu!
Šubičeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Slovenija
Več o ponudbi

V trgovinah 1001 dar so skrbno izbrali kakovostne in uporabne izdelke iz vsega sveta: litoželezna posoda Le Creuset, mlinčki za sol in poper, vinski pribor Peugeot, barvite odeje z veliko bombaža David Fussenegger, izdelki za hidracijo in malico na poti ali na izletu Aladdin in Stanley, barviti pripomočki za čiščenje Vigar, leseni izdelki različnih slovenskih mojstrov, dekorativni dodatki in še veliko drugih uporabnih in privlačnih izdelkov.

Med izdelki, ki sledijo trendom, ki so uporabni in ki se nas na takšen ali drugačen način dotaknejo, bodo marsikaj zase našli tudi mladoporočenci, ki se podajajo na skupno življenjsko pot.

V našem paketu lahko prejmete izbor izdelkov za dom, kjer se popolnoma prepustite domišljiji in si izberete stvari, ki bodo vaš dom naredile še boljši in lepši za skupno življenje.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete vrednostni bon, v višini vrednosti darilne kartice.

 

Dodatna navodila:

  • Preden se odločite za nakup preverite delovni čas trgovine.
  • Če boste kupovali preko spleta se pozanimajte o načinu plačila.
Ponudba prisotna na produktih:
Vrednostni bon, v višini vrednosti darilne kartice.
Predhodna rezervacija

144,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo