Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Bubble Football Zagreb

Športni hit, ki je obnorel svet

Preizkusite se v adrenalinski zabavi in odkrijte nov trend v nogometu - bubble nogomet. Če vam je dolgčas med igro klasičnega nogometa ali iščete nekaj novega, zanimivega in drugačnega, preizkusite bubble nogomet. Ta oblika nogometa je nepozabna zabava za vse starosti ne glede na nogometni talent. Med igro imate čez celotni zgornji del telesa poveznjeno veliko napihnjeno žogo, ki vas ščiti pred poškodbami in dela to igro smešno in zabavno.
Jarunska obala, 10000 Zagreb
+385 99 835 6122
Več o ponudbi

Ekstremni nogomet je pravi hit, ki je obnorel cel svet, in je zdaj prišel tudi v Zagreb. Tekme se praviloma igrajo z 10 igralci, 5 proti 5. Število sodnikov varira glede na velikost terena. Menjave so leteče, sama tekma pa se igra trikrat po 15 minut. Začetni udarec se izvede kot pri vaterpolu, kjer igralci na liniji čakajo na sodnikov znak. Bubble Football je eden izmed najvarnejših in najzabavnejših športov. Pri vsakem športu se je potrebno držati določenih pravil in tudi tukaj vas odgovorni najprej seznanijo s pravili, da lahko vaša igra poteka tekoče.

V našem paketu lahko prejmete opremo za igro Bubble nogometa na prostem in se s svojo družbo odpravite na zanimivo doživetje. Koriščenje terena za igro je možno doplačati.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete Bubble nogomet na prostem (60 minut), zagotovljeno opremo za otroke pod 13 let ali odrasle ter dva nogometna sodnika. Ponudba velja za največ 10 ljudi.

 

Dodatna navodila:

  • Pred igro odsvetujemo uživanje hrane.
  • Potrebna je rezervacija 4 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.

 

nogomet
otroci
parkirišče
skupine
skupinske vadbe
zunanje igrišče
Bubble nogomet na prostem 60 min
Zagotovljena oprema in 2 nogometna sodnika
Potrebno doplačilo za najem terena
Velja za max. 10 ljudi
Potrebna rezervacija 4 dni prej po telefonu

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo