Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Kajak kanu klub, Ljubljana

Spustite se s kajakom po Ljubljanici

Kajak kanu klub je namenjen vsem, ki si želite Ljubljano in Ljubljanico spoznati z novega zornega kota ter se hkrati naučiti kajakati ali kanujati. Klub sodi med tiste z najdaljšo tradicijo v mestu. Vedno večje število udeležencev se vključi v program učenja in kaže interes za vadbo kajakaškega športa. Nudijo vam učenje osnovnih kajakaških zavesljajev in redne vadbe pod strokovnim vodstvom. Vsi tečaji in redna vadba potekajo v Kajak kanu klubu v Ljubljani.
Livada 31, 1000 Ljubljana
041 360 511
Več o ponudbi

Kajak kanu klub Ljubljana je najstarejši kajakaški klub v Sloveniji, ustanovljen je bil oktobra 1931. Ponaša se z največ medaljami s področja kajak ter kanu tekmovanj vseh disciplin. Ob tem klub goji rekreativno vadbo kajak kanuja, preizkusite pa se lahko tudi na turističnih vožnjah ali se zabavate na klubskem prostoru za piknike.

Kajakaštvo postaja vedno bolj prepoznavna rekreativna vadba. Cilj tečaja je učenje osnovnih kajakaških zavesljajev in redne vadbe pod strokovnim vodstvom. Vsebina obsega naslednje storitve: osnovne informacije o kajakaški opremi, vstop in izstop iz čolna, osnovni zaveslaj naprej in nazaj, osnovni zavesljaji obračanja in vodenja čolna, osnove varnosti in reševanja v kajaku. Vse storitve so vezane na veslanje na mirni vodi.

V naši ponudbi lahko izbirate med 2-urno vožnjo s kanujem po Ljubljanici ali pa med 5-urnim tečajem kajaka na reki Ljubljanici.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete 2 urno vožnjo s kanujem po Ljubljanici. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete 5 urni tečaj kajaka na reki Ljubljanici. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Priporočamo udobno športno opremo.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 7 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
kajak-kanu
lepa narava
otroci
panorama
piknik
romantični dogodek
skupine
športni center
2 urna vožnja s kanujem po Ljubljanici
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu

39,80

5 urni tečaj kajaka na reki Ljubljanici
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo