Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Polet z balonom - Pegaz

Nepozabna dogodivščina visoko nad tlemi

Balonarstvo je čista magija: meditativno, osvežujoče in poživljajoče enostavno! V varnih rokah izkušenih balonarjev društva Pegaz si privoščite panoramski polet čez vasi, gozdove, polja, jezera in reke. Uživajte v čudovitem razgledu in pomirjujoči tišini, ki jo bo prekinil samo občasen zvok gorilnika. Splezajte v košaro in se podajte v nebo!
Delavska ul. 24, Maribor
041 512 872
Več o ponudbi

Društvo Pegaz je eno od treh balonarskih društev v Sloveniji, ki imajo spričevalo letalskega prevoznika za opravljanje zračnega prevoza z baloni. Štartno mesto njihovi piloti izbirajo glede na želje potnikov in vremenske razmere. Potrebujejo le dovolj velik travnik in privolitev lastnika zemljišča za postavljanje balona. Smer letenja je odvisna od vetra, vendar se z višino spreminja. Glede na vremenske napovedi in sondažo vetra s helijevim balončkom se balonarji odločijo, kje boste štartali, da vas bo veter ponesel čez kraje, ki jih želite videti. Oglejte si slovenske griče, gozdove, jezera in reke z druge perspektive!

V našem paketu lahko prejmete polet z balonom. Doživite nekaj novega, nenavadnega in adrenalinskega. Povabite svoje prijatelje in uživajte v nepozabnih razgledih in dogodivščini, ki si jo boste zapomnili za vedno.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »XXL Šport« prejmete polet z balonom. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila

  • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred poletom z balonom.
  • Potrebna je udobna obutev.
  • Potrebna je rezervacija vsaj 10 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
lepa narava
panorama
parkirišče
Polet z balonom
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 10 dni prej po telefonu ali emailu

129,80

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo