NAROČILA: Oddana do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Janez let

Adrenalinski polet s športnim letalom

Informativni let vam bo všeč, če se želite preizkusiti v vlogi pilota in si želite nove dogodivščine. Z inštruktorjem letenja boste spoznali osnovne inštrumente in tehnike pilotiranja. Nato sledi let, kjer boste aktivno sodelovali tudi vi. Podjetje ponuja celovit sistem letalskih storitev, od šolanja športnih in profesionalnih pilotov, panoramskih letov pa do taksi letov. Darilo je primerno za vse, ki so željni pilotiranja!
klima
otroci
panorama
parkirišče
romantični dogodek
športni center
Ul. Juša Kozaka 1, 1000 Ljubljana
031 200 000
Več o ponudbi

Janez let je slovenska letalska šolska organizacija, ki šola pilote po mednarodnih evropskih standardih. Za kvalitetno in varno šolanje skrbijo inštruktorji z dolgoletnimi izkušnjami, ki vam bodo prikazali osnovne manevre, ob katerih boste spoznali razliko med letenjem in vožnjo z avtomobilom. Peljali se boste z visokokrilnim letalom Cessna 172, ki omogoča krasen panoramski razgled in udobje. Letalski izlet je izvrsten način, da izkusite svobodo letenja in ob tem uživate v zanimivostih pokrajine. Adrenalinski polet vas bo odrešil pustega vsakdanjika in vam pustil spomine, katerih še dolgo ne boste pozabili.

Poleg naše ponudbe, letalska šola nudi tudi poslovne lete, ki se izvajajo na večjih letalih, panoramske lete po Sloveniji in tujini ter taksi lete. Izkoristite odličen način, da z družino in prijatelji preživite čaroben dan z novimi dogodivščinami.

V naši ponudbi lahko preizkusite adrenalinski polet s športnim letalom. Odločite se lahko za 10 ali 20 minut letenja. V vse pakete je vključena tudi predpriprava na let.

 

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete predpripravo na let, 10 minut adrenalinskega leta, kjer lahko tudi sami prevzamete komande in pilotirate letalo. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete predpripravo na let, 10 minut adrenalinskega leta, kjer lahko tudi sami prevzamete komande in pilotirate letalo. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete predpripravo na let, 20 minut adrenalinskega leta, kjer lahko tudi sami prevzamete komande in pilotirate letalo. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila

  • Priporočamo vam udobno obleko ter obutev.
  • Vožnja je prepovedana osebam, ki so pod vplivom alkohola in drog.
  • Pred vožnjo vas bodo profesionalni piloti seznanili s potrebnimi informacijami za polet.
  • Upoštevajte varnostna in tehnična pravila poleta.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati vsaj 7 dni prej.
Ponudba prisotna na produktih:
Adrenalinski let za 2 osebi
Predpriprava na let
10 min adrenalinskega leta, kjer lahko tudi sami prevzemate komande in pilotirate letalo
Potrebna rezervacija 7 dni prej

86,80

Adrenalinski let za 2 osebi
Predpriprava na let
10 min adrenalinskega leta, kjer lahko tudi sami prevzemate komande in pilotirate letalo
Potrebna rezervacija 7 dni prej

86,80

Adrenalinski let za 2 osebi
Predpriprava na let
20 min adrenalinskega leta, kjer lahko tudi sami prevzemate komande in pilotirate letalo
Potrebna rezervacija 7 dni prej

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo