Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Guests winner

iFly, Cerklje na Gorenskem

Pogled na življenje z drugega zornega kota

Če ste med tistimi, ki komaj čakajo na nov adrenalinski podvig, je iFly pravo mesto za vas. Ponujajo začetne in nadaljevalne tečaje jadralnega padalstva, ki so na voljo celo leto. Nudijo tudi tandemski skok s padalom, ki je primeren za vse nad 15 let in si želijo leteti. Svojo dogodivščino lahko pričnete na dveh lokacijah, na Ambrožu pod Krvavcem in v Cerkljah na Gorenjskem. Doživite nepozabno dogodivščino s ptičje perspektive in zajadrajte po nebu.
internet link @
lepa narava
panorama
parkirišče
separe-vip
športni center
Ambrož pod Krvavcem, 4207 Cerklje na Gorenjskem
031 200 000
Več o ponudbi

V Cerkljah na Gorenjskem vas čaka pravi adrenalinski užitek z Jadralnim padalstvom iFly. Tandemski skok z jadralnim padalom je resničen užitek letenja, saj za skoraj vse poskrbi pilot. Na vzletišču, ki je po navadi na vrhu ali pod vrhom hriba, pripravi pilot vse potrebno za vzlet tandema. Potnik stoji spredaj, pilot pa zadaj. Povezana sta s posebnimi trakovi za tandemsko letenje. Potnik med poletom udobno sedi in se mu ni treba za nič držati, ostane mu le še užitek v prekrasnih pogledih na pokrajino.

 Začetni tečaj jadralnega padalstva po navadi traja od 7 do 20 dni, odvisno od posameznika. Šolanje poteka v manjših skupinah, a je hkrati individualno, kar pomeni, da se posvečajo vsakemu tečajniku posebej.  V začetnem tečaju se učite predvsem priprave na letenje, a tudi samega letenja, ki je na začetku samo par centimetrov nad tlemi in na koncu začetnega tečaja 300 metrov visoko. Če se odločite tudi za nadaljevalni tečaj, pa je ta bolj posvečen samemu letenju.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete prvi dan začetnega tečaja jadralnega padalstva. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Najboljše dobrote in užitki« prejmete prvi dan začetnega tečaja jadralnega padalstva. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete tandemski polet. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete začetni tečaj jadralnega padalstva. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Jadralno padalstvo je primerno za starejše od 15 let.
  • Jadralno padalstvo ni primerno za epileptike.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Prvi dan začetnega tečaja jadralnega padalstva
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

44,99

Prvi dan začetnega tečaja jadralnega padalstva
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

44,99

Tandemski polet
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

144,99

Začetni tečaj jadralnega padalstva
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

239,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo