Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Navtična šola Spinaker, Portorož

Predajte se dogodivščini in osvojite svet jadranja

Spinaker je vodilni ponudnik storitev za navtično izobraževanje v Sloveniji. Nahaja se v Portorožu, saj je morsko okolje najprimernejše za pridobivanje znanja na tem področju. Nudijo priložnost za prve korake v svetu navtike, njihovo poslanstvo pa je pomagati ljudem, da bi lahko samostojno pluli. Je šola jadranja, kjer boste pridobili znanje in izkušnje za samostojno plovbo po Sredozemlju. Pri tem skrbijo za vrhunsko raven kakovosti in medsebojnih odnosov.
Sončna pot 8, 6320 Portorož
031 200 000
Več o ponudbi

V Navtični šoli Spinaker v Portorožu vas bodo izurili za odličnega navtika v šoli jadranja, šoli varne plovbe ali pa z začetnim tečajem varne plovbe. Spinaker je vodilni ponudnik storitev za navtično izobraževanje v Sloveniji in mednarodno priznano razvojno podjetje na področju navtičnega izobraževanja in pomorstva, pri čemer ustvarjajo trende. Svoje produkte tržijo v Sloveniji in na svetovnem tržišču. Poslanstvo podjetja Spinaker je predvsem pomagati ljudem učinkovito osvojiti teoretična in praktična znanja iz navtike in jim s tem omogočiti samostojno plovbo.

Namen tečaja varne plovbe je, da se naučite potrebnega znanja varne plovbe na čolnu, ki je podobne velikosti kot čoln, na katerem nameravate v prihodnje pluti sami. S pomočjo inštruktorjev boste v najkrajšem možnem času pridobili celovito znanje, izkušnje in samozaupanje. Svoje teoretično znanje za voditelja čolna boste nato dopolnili še s praktičnim. Termine in lokacijo tečajev so prilagodili vašim željam in potrebam.

V naši ponudbi lahko prejmete začetni tečaj varne plovbe.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete začetni tečaj varne plovbe na gumenjaku. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Ponudba velja ob minimalni udeležbi treh oseb.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 14 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
internet link @
lepa narava
panorama
plaža
skupine
športni center
Začetni tečaj varne plovbe na gumenjaku
Velja za 1 osebo (minimalno 3 osebe)
Potrebna rezervacija 14 dni prej po telefonu ali emailu

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo