Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Amazona Fitness Club, Zagreb

Opremljen fitnes z najnovejšo linijo fitnes opreme

V prekrasni okolici športnega centra Vrapče se nahaja Amazona Fitness Club, eden izmed najbolje opremljenih fitnesov v Zagrebu. Zagotovo boste zadovoljni s strokovnim osebjem, napravami najnovejše ameriške linije ter na novo opremljenimi prostori.
aerobika
fitnes
joga
parkirišče
pilates
skupinske vadbe
športni center
terasa
Bolnička 49a, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 158 001 10
Več o ponudbi

Amazona Fitness Club je eden izmed najmodernejše opremljenih fitnes centrov v Zagrebu. Odprt je bil 15. septembra leta 2012. Samo 10 minut od centra mesta, a vendar dovolj daleč, da lahko uživate v lepo urejenem prostoru s številnimi aktivnostmi. Prostor, velik 600 kvadratnih metrov, nudi dve športni dvorani za skupinske vodene vadbe, veliko opremljeno telovadnico, dve garderobi, dve veliki kopalnici, recepcijo in teraso.

Odločite se za treniranje in vrnite telesu moč. V fitnesu nudijo tudi jogo, pilates, aerobiko, zumbo, Booty Factory, Core, MyBody in ExtremeBody. Booty Factory je vadba, namenjena ženskam, ki želijo skrbeti za svojo zadnjico.  Vadba Core, kot že ime pove, je namenjena za krepitev mišic trupa. Vsi inštruktorji v fitnesu so odlično usposobljeni in so obiskovali fakulteto za kineziologijo. Prijazno in strokovno osebje vam bo zagotovilo, da boste z izbrano ponudbo nadvse zadovoljni.

V naši ponudbi lahko izbirate med dvotedensko ali mesečno članarino za uporabo fitnesa in dva skupinska programa na teden.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete dvotedensko članarino za koriščenje fitnesa (možnost prihajanja vsak dan). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete mesečno članarino za uporabo fitnesa (možnost prihajanja vsak dan) in 2 skupinska programa tedensko ob predhodnem dogovoru z vaditeljem. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Svetujemo udobno obleko in obutev.
  • S seboj prinesite brisačo in vodo.
  • Ne pozabite na čisto obutev za notranje prostore.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 1 dan prej.
Ponudba prisotna na produktih:
Dvotedenska članarina za koriščenje fitnesa
Možnost prihajanja vsak dan
Velja za 1 osebo
Obvezna predhodna rezervacija 1 dan prej

29,99

Mesečna članarina za uporabo fitnesa
Možnost prihajanja vsak dan
2 skupinska programa tedensko ob predhodnem dogovoru z vaditeljem
Velja za 1 osebo
Obvezna predhodna rezervacija 1 dan prej

44,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo