Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

Adrenalinska doživetja Tubej, Bohinj

Adrenalinska doživetja z idiličnim razgledom

Apartmaji Tubej se nahajajo na odlični lokaciji v Bohinju in imajo pogled na Triglav in Bohinjsko kotlino. Aktivni turisti si lahko izposodite kolesarsko in smučarsko opremo ali sanke. Vabijo vse, ki si želite miru, počitka v naravi, ljubitelje svežega zraka, smučanja, kolesarjenja, ribištva in EKO turizma. Imajo tudi možnost streljanja na progi in jahanja. So odlično izhodišče za planinarjenje in pohodništvo, saj boste v okolici našli mnogo čudovitih poti.
hotel
kolesarska pot
lepa narava
panorama
parkirišče
pohodi
smučanje
welness
Ravne v Bohinju 16, 4264 Bohinjska Bistrica
041 832 089
Več o ponudbi

Apartmaji Tubej so sodobno opremljeni in gostom nudijo prijetno ter udobno bivanje, primerno za sprostitev po aktivnih dneh. Nahajajo se na kmetiji pr Tubej na Kobli in so odlično izhodišče za planinarjenje in pohodništvo, saj boste v okolici našli mnogo čudovitih poti in hribov – Črna prst, Orožnova koča, Bohinjske planine, Soriška planina, Vogel, Triglavski narodni park. V zimskem času pa so idealna točka za počitek po smučanju na smučišču Kobla.

Aktivnim turistom adrenalinska doživetja Tubej ponujajo tudi možnost izposoje kolesarske opreme, smučarske opreme in sank. Poleg naše ponudbe in prenočišč lahko pri njih preživite tudi romatične trenutke v dvoje in se razvajate v jaccuzziju s penino.

V naši športni ponudbi lahko izbirate med adrenalinskim streljanjem na progi s 3D tarčami, sankanjem na poligonu ali pa smučarsko šolo. 

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete streljanje na progi (ponudba velja za 4 osebe) ALI dve uri smučarske šole za začetnike (ponudba velja za 1 osebo) ALI sankanje na poligonu (ponudba velja za 4 osebe).
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete dve uri smučarske šole za začetnike (velja za 2 osebi) ALI izposojo smučarske opreme za celo družino. Ponudba velja za 2 osebi. ALI izposoja smučarske opreme za celo družino ALI sankanje na poligonu (velja za 4 osebe) in dve uri smučarske šole za začetnike (velja za 1 osebo).

 

Dodatna navodila

  • Potrebna je udobna obutev in primerna oprema.
  • Priporočamo toplejša oblačila.
  • Pri vseh paketih je potrebna rezervacija 7 dni prej.
  • Rezervacijo opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Streljanje po progi (3D tarče ali živali naravne velikosti; velja za 4 osebe) ali 2 uri smučarske šole za začetnike Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu

44,99

Sankanje na poligonu
Velja za 4 osebe
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu

44,99

2 uri smučarske šole za začetnike (velja za 2 osebi) ali izposoja smučarske opreme za celo družino
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu

89,99

Sankanje na poligonu (velja za 4 osebe) + 2 uri smučarske šole za začetnike (velja za 1 osebo)
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo