Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan.
Podari nepozabno doživetje!

Avanturistični park Zadar

Adrenalinska doživetja in vznemerljiva zabava v bližini Zadra

Avanturistični park v okolici Zadra je edini izmed svojih vrst na tem območju. Ponuja različne zabavne aktivnosti, sestavljen je iz različnih objektov, ki so prilagojeni za vsako aktivnost posebaj. V svoji ponudbi imajo med drugim Paintball, Zipline, Adrenalinski park, Teambuilding program in še mnogo drugih aktivnosti iz njihove obsežne ponudbe. Park se razprostira na kar 7000 kvadratnih metrih, le nekaj kilometrov od centra Zadra. Pridite po svoj odmerek adrenalina!
Kožinska cesta 108, 23231, Kožino, Hrvaška
00385 98 854 431
Več o ponudbi
Preizkusite nepozabno avanturo z obiskom prvega avanturističnega parka v okolici Zadra. Paintball center, ZIP line park in Avanturistični park so le nekatere izmed mnogih zanimivih aktivnosti, ki jih ponudnik nudi. Poleg nudenja adrenalinskih doživetij posameznikom, organiziramo tudi teambuildinge. Park se nahaja le nekaj kilometrov iz mesta Zadar in nudi zabavo na kar 7000 kvadratnih metrih površine. Del parka se razprostira na gozdne površine, zato je to idealno področje za pravo paintball doživetje. Vabljeni! Pridite po vaš odmerek adrenalina.

V ponudbi našega darilnega paketa lahko doživite vsa doživetja, ki jih park ponuja. Nepozabno doživetje lahko delite z vam najdražjo osebo, prijateljem, sorodnikom, kjer vam še posebej priporočamo vožnjo po Quard off road, zipline ali adrenalinski park, lahko pa se na omenjene preizkušnje podate tudi sami. Možno je tudi, da organizirate teambuilding, kjer se z družbo preizkusite v paintballu.

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu “Šport za vsakogar” prejmete koriščenje vseh kategorij adrenalinskega parka in 1x zipline spust. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Zabava v naravi” prejmete koriščenje vseh kategorij adrenalinskega parka in 1x zipline spust. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Adrenalinska doživetja” prejmete 1 uro vožnje Quad off road po divjih/gozdnih  cestah in 1x promo DryFit majico SelectBox. Ponudba velja za 2 osebi (1 voznik in 1 sovoznik).

Koristni nasveti:

  • Potrebna rezervacija najmanj 4 dni pred koriščenjem
  • Rezervirate lahko preko telefona ali elektronske pošte
  • Priporočamo športna oblačila in obutev
lepa narava
panorama
parkirišče
skupine
Koriščenje vseh kategorij adrenalinskega parka
1x vožnja na velikem Zipline-u
Velja za 1 osebo
Rezervacija 4 dni vnaprej

24,80

Koriščenje vseh kategorij adrenalinskega parka
1x vožnja na velikem Zipline-u
Velja za 2 osebi
Rezervacija 4 dni vnaprej

39,80

1h Quad Off road vožnja po neurejenih poteh
1x promo DryFit majica SelectBox
Velja za 2 osebi (voznik in sovoznik)
Rezervacija 4 dni vnaprej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo