Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Turistična kmetija Pr' Ostan'k

Oddih na domačiji v sodobno opremljenih apartmajih

Pr' Ostan'k vas vabi v goste na domačijo, na kateri imajo urejene štiri apartmaje. Nahajajo se v Srednji vasi pri Kamniku, v Tuhinjski dolini. Na domačiji se boste lahko zbližali z domačimi živalmi, se rokovali s kmečkimi opravili, si kupili nekaj domačih dobrot, predvsem pa si nabrali novih moči za naporne vsakdane. Privoščite si oddih stran od mestnega vrveža in napornega vsakdana. Okolica je primerna tudi za kolesarjenje, sprehode po okoliških hribih in druge aktivnosti.
Srednja vas pri Kamniku 14, 1241 Kamnik
01 839 27 00
Več o ponudbi

Turistična kmetija se nahaja v Srednji vasi pri Kamniku, ki leži v Tuhinjski dolini. Na domačiji imajo urejene  štiri sodobno opremljene apartmaje, okolica pa je primerna za kolesarjenje, sprehode po okoliških hribih, nabiranju gozdnih sadežev. Lokacija je lahko dobra izhodiščna točka tudi za obisk osrednjih slovenskih znamenitosti v Ljubljani. Terme Snovik, njim najbližja turistična točka, je oddaljena le 2,5 kilometra. Ponaša se s številnimi vodnimi atrakcijami, savnami, solariji, masažami, s pestro restavracijsko ponudbo, pozimi z drsališčem in z ostalimi spremljevalnimi prireditvami.

Na domačiji se boste lahko zbližali z domačimi živalmi, se rokovali s kmečkimi opravili, si kupili nekaj domačih dobrot, predvsem pa si nabrali novih moči za naporne vsakdane. Izkoristite čas za vaše najbližje in se predajte svežemu zraku, miru ter tišini.

V našem paketu lahko prejmete eno- ali večdnevni najem apartmaja ali studia in dobrodošlico.

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Noči na podeželju« prejmete eno nočitev v apartmaju z dvema spalnicama. Potrebno doplačilo turistične takse. Ponudba velja za 4 osebe.
 • V darilnem paketu »Podeželski oddih« prejmete dve nočitvi v studiu + dobrodošlica. Turistična taksa vključena. Ponudba velja za 2 osebi
 • V darilnem paketu »Sanje na deželi« prejmete dvodnevni najem apartmaja studia z vključeno turistično takso in dobrodošlico. Ponudba velja za 3 osebe.
 • V darilnem paketu »Pravljični vikend« prejmete dvodnevni najem apartmaja za 4 osebe ALI 3 dnevni najem studia za 2 osebi. Vključena turistična taksa in dobrodošlica.
 • V darilnem paketu »Na lepše« prejmete eno nočitev v apartmaju z dvema spalnicama. Potrebno doplačilo turistične takse. Ponudba velja za 4 osebe.
 • V darilnem paketu »Romantični pobeg« prejmete dve nočitvi v studiu + dobrodošlica. Turistična taksa vključena. Ponudba velja za 2 osebi
 • V darilnem paketu »Nebeški pobeg« prejmete dvodnevni najem apartmaja studia z vključeno turistično takso in dobrodošlico. Ponudba velja za 3 osebe.
 • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete dvodnevni najem apartmaja za 4 osebe ALI 3 dnevni najem studia za 2 osebi. Vključena turistična taksa in dobrodošlica.

 

Dodatna navodila:

 • Ne pozabite na športno opremo za aktivnosti v naravi.
 • Ne pozabite na kopalke v primeru obiska term.
 • V kolikor je termin prost, rezervacija ni potrebna.
apartmaji
kolesarska pot
lepa narava
otroci
parkirišče
plavanje
pohodi
prenočišča
skupine
welness
Ena nočitev v apartmaju z dvema spalnicama
Potrebno doplačilo turistične takse
Velja za 4 osebe

59,80

Dve nočitvi v studiu + dobrodošlica
Turistična taksa vključena
Velja za 2 osebi

79,80

Dvodnevni najem apartmaja studia z vključeno turistično takso in dobrodošlico
Velja za 3 osebe

99,80

Dvodnevni najem apartmaja za 4 osebe ALI 3 dnevni najem studia za 2 osebi
Vključena turistična taksa in dobrodošlica

129,80

Ena nočitev v apartmaju z dvema spalnicama
Potrebno doplačilo turistične takse
Velja za 4 osebe

59,80

Dve nočitvi v studiu + dobrodošlica
Turistična taksa vključena
Velja za 2 osebi

79,80

Dvodnevni najem apartmaja studia z vključeno turistično takso in dobrodošlico
Velja za 3 osebe

99,80

Dvodnevni najem apartmaja za 4 osebe ALI 3 dnevni najem studia za 2 osebi
Vključena turistična taksa in dobrodošlica

127,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo