Vsa naročena darila do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

Alpacas Hill

Edinstveno doživetje s prikupnimi alpakami

Alpake so mirne, ljubke čredne živali, poznane po svoji volni. Alpacas Hill obiskovalcem ponuja priložnost, da se z njimi spoznajo in iz prve roke izvejo več o tej zanimivi živalski vrsti. Njihove tri prikupne alpake so inteligentne in hitro učljive ter uživajo v družbi ljudi. Sprehodite se z njimi skozi neokrnjeno naravo, uživajte v čudovitem razgledu na prelepo koroško pokrajino in si za konec privoščite še piknik z domačimi dobrotami.
Strojna 4, 2390 Ravne na Koroškem
051 230 227
Več o ponudbi

Alpaka, udomačena vrsta južnoameriške kamele, je elegantna žival dolgih nog in dolgega vratu, poznana po svoji volni. Po ocenah jih je na našem planetu okrog tri milijone, od tega dve tretjini živita na področju Bolivije, precej pa jih je tudi v Argentini, Čilu, Ekvadorju in Peruju. Poleg Južne Amerike pa jih danes lahko najdemo še v Evropi, Avstraliji in Severni Ameriki, kjer jih vzgajajo na farmah.

Priložnost spoznavanja s temi mirnimi, ljubkimi črednimi živalmi ponuja tudi Alpacas Hill, kjer lahko iz prve roke izveste več o tej zanimivi živalski vrsti. Njihove tri prikupne alpake so inteligentne in hitro učljive ter uživajo v družbi ljudi. Sprehodite se z njimi skozi neokrnjeno naravo, uživajte v čudovitem razgledu na prelepo Koroško in si za konec privoščite še piknik z domačimi dobrotami.

V naši ponudbi prejmete doživetje z alpakami, ki vključuje kratko predstavitev, sprehod in piknik z domačimi dobrotami za različno število oseb. Privoščite si doživetje v naravi, v katerem bo uživala vsa družina!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete doživetje z alpakami (kratka predstavitev, sprehod in piknik). Ponudba velja za eno odraslo osebo in enega otroka.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete doživetje z alpakami (kratka predstavitev, sprehod in piknik). Ponudba velja za dve odrasli osebi in enega otroka.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete doživetje z alpakami (kratka predstavitev, sprehod in piknik). Ponudba velja za štiri odrasle osebe in tri otroke.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je predhodna rezervacija.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
  • Svetujemo vam udobno obleko in obutev.
internet link @
lepa narava
otroci
panorama
parkirišče
piknik
pohodi
skupine
Doživetje z alpakami (kratka predstavitev, sprehod in piknik)
Velja za 1 odraslo osebo in 1 otroka
Potrebna je predhodna rezervacija

24,80

Doživetje z alpakami (kratka predstavitev, sprehod in piknik)
Velja za 2 odrasli osebi in 1 otroka
Potrebna je predhodna rezervacija

39,80

Doživetje z alpakami (kratka predstavitev, sprehod in piknik)
Velja za 4 odrasle osebe in 3 otroke
Potrebna je predhodna rezervacija

86,80

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo