Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Aparthotel Milenij

Uživajte in se sprostite ob plaži

Aparthotel Milenij se nahaja na plaži ene najatraktivnejših turističnih destinacij Dalmacije - Baška Voda. Na voljo vam je a la carte restavracija z veliko letno teraso s pogledom na čudovite otoke Brač in Hvar, koktajl bar, zunanji bazen, različni wellness objekti in še veliko več. Vse storitve in infrastruktura vam ponuja popolno uživanje v čudovitem vzdušju, ki si ga boste za vedno zapomnili in se boste tja vsekakor hoteli vračati.
Ul. kralja Petra Krešimira IV 5, 21320 Baška Voda, Hrvaška
00385 21 620 644, 00385 21 620 305
Več o ponudbi

Aparthotel Milenij v Baški Vodi je odprl svoja vrata leta 2001 in je v celoti prilagojen potrebam in zahtevam gostom. Vsi apartmaji imajo sef, brezžični internet, satelitsko televizijo, radio, direktno telefonsko linijo in sušilec za lase. Prav tako ima vsak apartma klimatsko napravo z možnostjo individualne regulacije temperature. Apartmaji imajo neposreden dostop do podzemne garaže in plaže.

V kompleksu se nahaja a la carte restavracija z veliko zunanjo teraso s pogledom na čudovite otoke Brač in Hvar ter ponuja zajtrke, polpenzion ali polni penzion ter dva koktajl bara, eden na plaži in drugi pri zunanjem bazenu. V zunanjem bazenu se lahko sproščate v sladki vodi, v notranjosti Aparthotel Milenija pa se nahajajo še mini fitnes, savna in jacuzzi.

Aparthotel se nahaja na plaži ene najatraktivnejših turističnih destinacij v Dalmaciji. Prelepa narava, kristalno čisto morje, čudovite plaže in neutrudno sonce dajejo destinaciji pečat kot najbolj zaželen kraj ob morju, kamor se turisti radi vračajo.  Baška Voda je odlična izhodiščna točka za vse poldnevne ali enodnevne izlete v Dubrovnik, Narodni park Krke, nacionalni park Biokovo, Split, otok Hvar in Brač, kanjon Cetine in manjših mestec v notranjosti, ki so znani po svojih zgodovinskih, kulturnih in verskih znamenitostih.

V naši ponudbi darilnih paketov lahko izberete eno ali dve nočitvi s polpenzionom v Aparthotelu Milenij in se sprostite v savni. Uživajte v restavraciji s pogledom na čudovite otoke Brač in Hvar ter se sprostite na sončni terasi ob bazenu s koktajlom. Poleg tega lahko v bližini hotela najamete skuter, kolesa, čolne in uživate ob različnih aktivnostih na in ob morju. Za športne navdušence je na lokaciji tudi tenis igrišče, šola potapljanja, za otroke pa je postavljena igralnica, ki jih bo zagotovo navdušila.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu “Čarobni oddih” prejmete eno nočitev s polpenzionom in uporabo savne. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Sanjski trenutki” prejmete dve nočitvi s polpenzionom in uporabo savne. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Najlepši trenutki v dvoje” prejmete eno nočitev s polpenzionom in uporabo savne. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Bogastvo gora, sonca in morja” prejmete dve nočitvi s polpenzionom in uporabo savne. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Koristni nasveti:

  • Ponudba ne velja od 15.06. do 15.09.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 4 dni vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu.
animacija
apartmaji
fitnes
hotel
jakuzzi
klima
lepa narava
panorama
parkirišče
plavanje
plaža
restavracija
romantični dogodek
savna
televizija
wi-fi
zunanji bazen
1x polpenzion v Aparthotelu Milenij
Koriščenje savne
Velja za 2 osebi
Ne velja od 15.06 do 15.09.
Rezervacija 4 dni vnaprej

127,80

2x polpenzion v Aparthotelu Milenij
Koriščenje savne
Velja za 2 osebi
Ne velja od 15.06 do 15.09.
Rezervacija 4 dni vnaprej

219,80

1x polpenzion v Aparthotelu Milenij
Koriščenje savne
Velja za 2 osebi
Ne velja od 15.06 do 15.09.
Rezervacija 4 dni vnaprej

129,80

2x polpenzion v Aparthotelu Milenij
Koriščenje savne
Velja za 2 osebi
Ne velja od 15.06 do 15.09.
Rezervacija 4 dni vnaprej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo