Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Excellence partner

Apartmaji Ortenia

Idilična lokacija za romantiko in sprostitev

Prvi ekološki apartmaji v Sloveniji, ki so grajeni po načelih inovativne trajnostne gradnje. Nahajajo se na idilični lokaciji v Podčetrtku, le nekaj minut hoda do Term Olimia. Odlikujeta jih arhitekturna dovršenost in skrbno izbrana notranja oprema. Dan boste tu pričeli s pridelki okoliških kmetij, ki vas bodo vsako jutro pričakali v ročno pleteni košari. Zvečer pa si lahko privoščite trenutek zase in se prepustite spretnim rokam izkušenih maserjev in toplini blagodejnih savn Spa centra Ortenia.
apartmaji
EKO pridelane sestavine
fitnes
kolesarska pot
lepa narava
romantični dogodek
savna
welness
wi-fi
Škofja Gora 36, 3254 Podčetrtek
040 373 331
Več o ponudbi

Apartmaji Ortenia stojijo ob robu gozda na hribu nad vasjo Podčetrtek. Grajeni so po načelih inovativne trajnostne gradnje in so se prvi v Sloveniji uvrstili v združenje Eco hotels certified. Njihova premišljena arhitekturna zasnova poudarja simbiozo zunanjega in notranjega bivalnega prostora. Uporaba naravnih materialov z nizkim ogljičnim odtisom gostom zagotavlja kakovostno bivalno ugodje. Izbirate lahko med šestimi moderno opremljenimi apartmaji v velikosti 32m2. V vsakem apartmaju se nahajajo spalnica, dnevni prostor s kuhinjo, kopalnica, stranišče in zunanja terasa. Prostori imajo prijetno naravno klimo, ki jo uravnavata glineni omet in lesena konstrukcija. Iz apartmajev se razteza izjemen pogled na neokrnjeno naravo in bujen vrt barvitih hortenzij, ki vas bo presenetil v vseh letnih časih ter v vas zbudil trenutke sreče.

Skupni prostori zajemajo recepcijo, večnamenski prostor, fitnes, wellness kotiček s finsko in infrardečo savno, zunanjo masažno kad ter vinsko klet. Vsako jutri vas bo tu za okusen začetek dneva pred vrati pričakala košarica, polna dobrot z okoliških eko kmetij. Potem pa se odpravite na potep po okolici, ki je bogata z naravnimi in kulturnimi znamenitostmi ter športnimi, kulinaričnimi in termalnimi doživetji. Dan boste zaključili nepozabno, če si boste privoščili trenutek zase in se prepustili spretnim rokam izkušenih maserjev ter toplini blagodejnih savn Spa centra Ortenia. Ali pa uživajte v kopeli pod zvezdami, s pogledom na mogočni grad in neokrnjeno naravo, ki vam bo povrnila energijo.

V naši ponudbi prejmete nočitev z zajtrkom, buteljko vina, košarico lokalnih dobrot iz okoliških eko kmetij, pijačo dobrodošlice, sladko presenečenje iz tovarne čokolade ter vstop v Spa center Ortenia in fitnes. Privoščite si pobeg pred vrvežem vsakdanjega življenja, sproščanje in popolno razvajanje.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete nočitev z zajtrkom in buteljko vina v enem od luksuznih apartmajev Ortenia, košarico lokalnih dobrot, pijačo dobrodošlice, sladko presenečenje, vstop v spa center in fitnes, izposojo pohodnih palic. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Biseri Jadrana in Alp« prejmete nočitev z zajtrkom in buteljko vina v enem od luksuznih apartmajev Ortenia, 60 min sprostitveno masaža z zlatim oljem, košarico lokalnih dobrot, pijačo dobrodošlice, sladko presenečenje, vstop v spa center in fitnes, izposojo pohodnih palic. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete nočitev z zajtrkom in buteljko vina v enem od luksuznih apartmajev Ortenia, košarico lokalnih dobrot, pijačo dobrodošlice, sladko presenečenje, vstop v spa center in fitnes, izposojo pohodnih palic in wifi-ja. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke, v kolikor boste koristili bazen.
  • Ne pozabite na notranjo športno opremo, v kolikor boste koristili fitnes.
  • Priporočamo udobno obleko in obutev, če boste odšli na izlet v naravo.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati vsaj 4 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko emaila ali telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Nočitev z zajtrkom in buteljko vina v enem od luksuznih apartmajev Ortenia
Košarica lokalnih dobrot, pijača dobrodošlice, sladko presenečenje
Vstop v spa center in fitnes, pohodne palice
Velja za 2 osebi, rezervacija 4 dni prej

239,99

Nočitev z zajtrkom in buteljko vina v enem od luksuznih apartmajev Ortenia
60 min sprostitvena masaža z zlatim oljem
Košarica lokalnih dobrot, pijača dobrodošlice, sladko presenečenje
Vstop v spa center in fitnes, pohodne palice
Velja za 2 osebi, rezervacija 4 dni prej

384,99

Nočitev z zajtrkom in buteljko vina v enem od luksuznih apartmajev Ortenia
Košarica lokalnih dobrot, pijača dobrodošlice, sladko presenečenje
Vstop v spa center in fitnes, pohodne palice
Velja za 2 osebi, rezervacija 4 dni prej

239,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo