Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Apartmaji Silva

Idiličen oddih sredi jeruzalemskih gričev

Apartmaji Silva se nahajajo v bližini Ljutomera v osrčju Prlekije in ponujajo več vrst nastanitvenih enot. Namestite se v prijetni sobi ali bungalovu in izkoristite številne možnosti za sprostitev in rekreacijo, ki se ponujajo v okolici. Obiščite Bioterme Mala Nedelja ali Terme Banovci, vinorodni Jeruzalem in Gajševsko jezero ali pa se podajte na potep po pohodniških in kolesarskih poteh. Nikar pa si domov ne pozabite prinesti kakovostnega prleškega bučnega olja in moke iz mlina.
Cezanjevci 8, 9240 Ljutomer
041 427 380; 041 423 320
Več o ponudbi

Apartmaji Silva se nahajajo v bližini Ljutomera v osrčju Prlekije, kjer se Slovenske gorice združijo s Panonsko nižino. Tu je na voljo več nastanitvenih enot: pet sob, apartmaji in bungalovi, na voljo pa je tudi šotorišče. Vsi prostori imajo svojo kopalnico, televizijo in brezžično internetno povezavo. V sobah najdete še hladilnik in mikrovalovno pečico, apartmaji pa vključujejo manjšo kuhinjo. Na zahtevo vam postrežejo tudi z zajtrkom. V šotorišču je na voljo večji pokrit skupni prostor za druženje, ob hiši pa se nahaja tudi parkirni prostor.

Od Bioterm Mala Nedelja in Term Banovci so oddaljeni slabih 9 km, še nekaj kilometrov manj pa od vinorodnega turističnega Jeruzalema. V bližini je tudi Gajševsko jezero, kjer bodo svoj mir našli ribiči, v vetrovnem vremenu pa tam uživajo surfarji. Mimo apartmajev vodijo številne pohodniške in kolesarske poti, v vročih poletnih dneh pa se lahko osvežite tudi v krasnem letnem bazenu v Ljutomeru. V okolišu se ponujajo možnosti nakupa domačega bučnega olja in moke iz mlina ter pokušina lokalnega vina.

V naši ponudbi lahko prejmete eno, dve ali tri nočitve v brunarici ali sobi. Popolno za sproščujoč oddih in polnjenje baterij.

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Na lepše« prejmete nočitev v bungalovu, bogat samopostrežni zajtrk, pijačo dobrodošlice, ogled lončarstva Žuman, degustacijo vin v zidanici Malek na Jeruzalemu in degustacijo bučnega olja in semen v Oljarni Središče ob Dravi ALI nočitev v dvoposteljni sobi, bogat samopostrežni zajtrk, pijačo dobrodošlice, degustacijo vin v zidanici Malek na Jeruzalemu in degustacijo bučnega olja in semen v Oljarni Središče ob Dravi. Ponudba velja za dve osebi.
 • V darilnem paketu »Romantični pobeg« prejmete dve nočitvi v bungalovu, pijačo dobrodošlice, degustacijo vin v zidanici Malek na Jeruzalemu in degustacijo bučnega olja in semen v Oljarni Središče ob Dravi (za 2 osebi) ALI eno nočitev v apartmaju, pijačo dobrodošlice, degustacijo vin v zidanici Malek na Jeruzalemu in degustacijo bučnega olja in semen v Oljarni Središče ob Dravi (za 4 osebe).
 • V darilnem paketu »Nebeški pobeg« dve nočitvi v bungalovu, bogat samopostrežni zajtrk, pijačo dobrodošlice, degustacijo vin v zidanici Malek na Jeruzalemu in degustacijo bučnega olja in semen v Oljarni Središče ob Dravi (za 2 osebi) ALI dve nočitvi v dvoposteljni sobi, pijačo dobrodošlice, degustacijo vin v zidanici Malek na Jeruzalemu, degustacijo bučnega olja in semen v Oljarni Središče ob Dravi in ogled lončarstva Žuman. Ponudba velja za dve osebi.
 • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete tri nočitve v bungalovu, pijačo dobrodošlice, degustacijo vin v zidanici Malek na Jeruzalemu in degustacijo bučnega olja in semen v Oljarni Središče ob Dravi ALI dve nočitvi z zajtrkom v dvoposteljni sobi, pijačo dobrodošlice, degustacijo vin v zidanici Malek na Jeruzalemu in degustacijo bučnega olja in semen v Oljarni Središče ob Dravi. Ponudba velja za dve osebi.
 • V darilnem paketu »Noči na podeželju« prejmete nočitev v bungalovu, bogat samopostrežni zajtrk, pijačo dobrodošlice, ogled lončarstva Žuman, degustacijo vin v zidanici Malek na Jeruzalemu in degustacijo bučnega olja in semen v Oljarni Središče ob Dravi ALI nočitev v dvoposteljni sobi, bogat samopostrežni zajtrk, pijačo dobrodošlice, degustacijo vin v zidanici Malek na Jeruzalemu in degustacijo bučnega olja in semen v Oljarni Središče ob Dravi. Ponudba velja za dve osebi.
 • V darilnem paketu »Podeželski oddih« prejmete dve nočitvi v bungalovu, pijačo dobrodošlice, degustacijo vin v zidanici Malek na Jeruzalemu in degustacijo bučnega olja in semen v Oljarni Središče ob Dravi (za 2 osebi) ALI eno nočitev v apartmaju, pijačo dobrodošlice, degustacijo vin v zidanici Malek na Jeruzalemu in degustacijo bučnega olja in semen v Oljarni Središče ob Dravi (za 4 osebe).
 • V darilnem paketu »Sanje na deželi« dve nočitvi v bungalovu, bogat samopostrežni zajtrk, pijačo dobrodošlice, degustacijo vin v zidanici Malek na Jeruzalemu in degustacijo bučnega olja in semen v Oljarni Središče ob Dravi (za 2 osebi) ALI dve nočitvi v dvoposteljni sobi, pijačo dobrodošlice, degustacijo vin v zidanici Malek na Jeruzalemu, degustacijo bučnega olja in semen v Oljarni Središče ob Dravi in ogled lončarstva Žuman. Ponudba velja za dve osebi.
 •  V darilnem paketu »Pravljični vikend« prejmete tri nočitve v bungalovu, pijačo dobrodošlice, degustacijo vin v zidanici Malek na Jeruzalemu in degustacijo bučnega olja in semen v Oljarni Središče ob Dravi ALI dve nočitvi v dvoposteljni sobi, samopostrežni zajtrk, pijačo dobrodošlice, degustacijo vin v zidanici Malek na Jeruzalemu in degustacijo bučnega olja in semen v Oljarni Središče ob Dravi. Ponudba velja za dve osebi.

 

Dodatna navodila:

 • Ne pozabite na športno opremo za aktivnosti v naravi.
 • Potrebna je rezervacija 2 dni vnaprej.
 • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
 • Ponudba ne velja v času božično-novoletnih praznikov.
apartmaji
kolesarska pot
lepa narava
parkirišče
piknik
pohodi
romantični dogodek
televizija
terasa
wi-fi
žar
Nočitev v bungalovu, zajtrk, pijača dobrodošlice, degustacija vin in bučnega olja, ogled lončarstva ALI nočitev v sobi, zajtrk, pijača dobrodošlice, degustacija vin in bučnega olja
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej
Ne velja v času božično-novoletnih praznikov

59,80

Dve nočitvi v bungalovu, pijača dobrodošlice, degustacija vin in bučnega olja za (2 osebi) ALI nočitev v apartmaju, pijača dobrodošlice, degustacija vin in bučnega olja (za 4 osebe)
Potrebna je rezervacija 2 dni prej
Ne velja v času božično-novoletnih praznikov

79,80

Dve nočitvi v bungalovu, zajtrk, pijača dobrodošlice, degustacija vin in bučnega olja ALI dve nočitvi v sobi, pijača dobrodošlice, degustacija vin in bučnega olja, ogled lončarstva
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej
Ne velja v času božično-novoletnih praznikov

99,80

Tri nočitve v bungalovu, pijača dobrodošlice, degustacija vin in bučnega olja ALI dve nočitvi v sobi, zajtrk, pijača dobrodošlice, degustacija vin in bučnega olja
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej
Ne velja v času božično-novoletnih praznikov

127,80

Nočitev v bungalovu, zajtrk, pijača dobrodošlice, degustacija vin in bučnega olja, ogled lončarstva ALI nočitev v sobi, zajtrk, pijača dobrodošlice, degustacija vin in bučnega olja
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej
Ne velja v času božično-novoletnih praznikov

59,80

Dve nočitvi v bungalovu, pijača dobrodošlice, degustacija vin in bučnega olja za (2 osebi) ALI nočitev v apartmaju, pijača dobrodošlice, degustacija vin in bučnega olja (za 4 osebe)
Potrebna je rezervacija 2 dni prej
Ne velja v času božično-novoletnih praznikov

79,80

Dve nočitvi v bungalovu, zajtrk, pijača dobrodošlice, degustacija vin in bučnega olja ALI dve nočitvi v sobi, pijača dobrodošlice, degustacija vin in bučnega olja, ogled lončarstva
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej
Ne velja v času božično-novoletnih praznikov

99,80

Tri nočitve v bungalovu, pijača dobrodošlice, degustacija vin in bučnega olja ALI dve nočitvi v sobi, zajtrk, pijača dobrodošlice, degustacija vin in bučnega olja
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej
Ne velja v času božično-novoletnih praznikov

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo