Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Apartma ART 2

Sprostitev in uživanje v središču Evropske prestolnice kulture 2020

Apartma ART 2 je sončen in nudi popolnoma sproščujočo atmosfero ter mir, s pogledom na čudoviti park, kjer boste lahko uživali v popolni zasebnosti ter udobju na 40m2. Je edinstven umetniški izraz, s številnimi barvami ter posebnim morskim šarmom, ki bo v vaše življenje prinesel veselje. Apartma je sodobno opremljen in ima vse potrebno za nepozaben dopust. Ob vsem tem nudi možnost raziskovanja mestnega središča, katero vam ponuja veliko različnih aktivnosti ter je zgodovinsko bogato, kar boste definitivno občutili na vsakem koraku.
Ul. Rikarda Katalinića Jeretova 1, 51000 Rijeka, Hrvaška
031 200 000
Več o ponudbi

Apartma se nahaja v centru Rijeke, v neposredni bližini prve ART četrti, ki igra pomembno vlogo v programu Rijeka 2020- Evropska prestolnica kulture. Druga lepota Rijeke je njena raznovrstna gastronomska ponudba, katera vas bo brez dvoma navdušila. Apartma je klimatiziran ter opremljen z brezplačnim WiFi internetom. Prav tako so vam na razpolago popolno opremljena kuhinja, kopalnica, splanica, dnevna soba z kavčem in televizorjem s kabelskimi programi.

Gostje lahko raziskujejo živahno središče Rijeke, ki je polno številnih restavracij, barov, trgovin ali pa se lahko sprostijo na eni izmed prelepih plaž vzdolž obale. Obiščite apartma ART 2 in izkusite izjemne čare največjega mesta v Kvarnerskem zalivu. Zaradi svoje lege je Rijeka popolna izhodiščna točka za odkrivanje različnih doživetij, ki jo obkrožajo: v zelo kratkem času imate možnost obiskati popolnoma različna področja- lahko se sprehodite po obmorskem sprehajališču v čudoviti Opatiji, pozimi si lahko privoščite smuko na Plataku nad Rijeko, uživate v degustiranju istrskih specialitet, se sprehajate po goranskih gozdovih ali raziskujete različne otoke.

Top zanimivosti v Rijeki, katere morate obiskati so Korzo, glavno reško sprehajališče, mestna tržnica, mestni stolp, Stari grad, Trg Ivana Koblera, Katedrala Sv. Vida, Stopnice Petra Kružiča in Trsatski grad, reški tunel, reške laže in Astronomski Center Rijeka.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Na lepše« prejmete enodnevni najem apartmaja, pijačo dobrodošlice ter možnost poznega odhoda (do 12 ure). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Romantični pobeg« prejmete enodnevni najem apartmaja, buteljko vina in pijačo dobrodošlice ter možnost poznega odhoda (do 12 ure). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Nebeški pobeg« prejmete dvodnevni najem apartmaju, pijačo dobrodošlice in možnost poznega odhoda (do 12 ure). Ponudba velja za 2 osebi.

Dodatna navodila:

  • Ponudba ni veljavna od 1. junija do 30. septembra in od 28. decembra do 2. januarja.
  • Rezervacijo glede na razpoložljivost, opravite 3 dni vnaprej.
Nočitev v apartmaju
Pijača dobrodošlice
Pozna odjava (do 12:00 ure)
Ne velja od 1. 6. do 30. 9. in od 28.12.do 2.1
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

59,80

Nočitev v apartmaju
Buteljka vina in pijača dobrodošlice
Pozna odjava (do 12:00 ure)
Ne velja od 1. 6. do 30. 9. in od 28.12.do 2.1
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

79,80

Dve nočitvi v apartmaju
Pijača dobrodošlice
Pozna odjava (do 12:00 ure)
Ne velja od 1. 6. do 30. 9. in od 28.12.do 2.1
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

99,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo