Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Beauty bar ART-PE

Popolno razvajanje od glave do pet

Kozmetični salon Beauty bar ART-Pe je prava destinacija za vse z željo po atraktivni in moderni kozmetičnimi storitvami. S kakovostnimi izdelki in profesionalnim pristopom bodo poskrbeli za še tako zahteven okus. V kozmetičnem salonu pa bodo za vaše dobro počutje, zdravje in lepoto poskrbeli od pet do glave. Lahko se odločite za depilacijo, manikuro, masažo ali nego obraza. Privoščite si razvajanje, ki bo imelo blagodejen učinek tako na vaše telo kot dobro počutje.
klima
masaža
parkirišče
wi-fi
Temeniška pot 6, 8210 Trebnje
031 002 700
Več o ponudbi

Beauty bar ART-PE se nahaja na ulici Temeniška pot 6 v Trebnjem in vam nudi kozmetične storitve.

Kozmetični salon deluje v skladu z najvišjimi standardi kvalitete usluge – tako z najnovejšimi modnimi smernicami kot z najkvalitetnejšimi preparati za nego las in lasišča. Poleg kozmetičnih storitev vam nudijo tudi različne druge storitve, vse od beljenja zob pa do oblikovanja telesa, nege obraza in rok, ličenja, masaž, manikure in pedikure.

V naših paketih lahko izbirate med negami obraza, brazilsko depilacijo, depilacijo nog, masažami lasišča in telesa, terapijami in modnim striženjem ter barvanjem las.

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete masažo obraza ALI depilacijo rok z voskom ALI strojno limfno drenažo (30 min). Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete aromaterapijo ALI diamantno dermoabrazijo ALI brazilsko depilacijo s sladkorno pasto. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness +« prejmete ShapeArt, anticelulitni tretma 30 minut. Ponudba velja za eno osebo.
 • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete brazilsko depilacijo s sladkorno pasto + depilacijo pazduhe s sladkorno pasto. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete Lady Stella nego obraza + radiofrekvenco ALI kavitacijo/shapeArt (40min) + strojna limfna drenaža (20min). Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete nego obraza s frakcionirano radiofrekvenco ALI synergy nego obraza, za 1 osebo ALI SPA masažo s svečo (50 min) za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Najboljše dobrote in užitki« aromaterapijo ALI diamantno dermoabrazijo ALI brazilsko depilacijo s sladkorno pasto. Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete Lady Stella nego obraza + radiofrekvenco ALI kavitacijo/shapeArt (40min) + strojna limfna drenaža (20min). Ponudba velja za 1 osebo.
 • V paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete nego obraza s frakcionirano radiofrekvenco ALI synergy nego obraza, za 1 osebo ALI SPA masažo s svečo (50 min) za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

 • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
 • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
 • Pred terapijami in masažami se s terapevtom posvetujte o morebitnih zdravstvenih težavah, alergijah in bolečinah.
Ponudba prisotna na produktih:
Masaža obraza ALI depilacija rok z voskom ALI strojna limfna drenaža (30 min)
Velja za 1 osebo
Rezervacija 2 dni prej po telefonu

29,99

Aromaterapija ALI diamantna dermoabrazija ALI brazilska depilacija s sladkorno pasto
Velja za 1 osebo
Rezervacija 2 dni prej

44,99

ShapeArt anticelulitni tretma 30 minut
Velja za 1 osebo
Rezervacija 2 dni prej

54,99

Brazilska depilacija s sladkorno pasto + depilacija pazduhe s sladkorno pasto
Velja za 1 osebo
Rezervacija 2 dni prej

64,99

Lady Stella nega obraza + radiofrekvenca ALI kavitacija/shapeArt (40min) + strojna limfna drenaža (20min)
Velja za 1 osebo
Rezervacija 2 dni prej po telefonu

89,99

Aromaterapija ALI diamantna dermoabrazija ALI brazilska depilacija s sladkorno pasto
Velja za 1 osebo
Rezervacija 2 dni prej

44,99

Lady Stella nego obraza + radiofrekvenco ALI kavitacijo/shapeArt (40min) + strojna limfna drenaža (20min)
Velja za 1 osebo
Rezervacija 2 dni prej po telefonu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo