Spletna trgovina deluje normalno, vsa naročena darila do 12h bodo odposlana še isti delavni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Avaturistični park Biograd

Adrenalinsko doživetje in nepozabna zabava v bližini Biograda

Avanturistični park Biograd je prvi adrenalinski park na območju Zadra. Nudi mnogo zanimivih aktivnosti, ki jih resnično morate doživeti. Paintball center, Zipline park, adrenalinski park in programi za teambuildinge so le nekatere izmed zanimivih aktivnosti, ki jih park ponuja. Park se nahaja v Biogradu, v bližini Zadra, kjer je narava poskrbela za odlične neurejene poti za Quad off road ture okrog Vranskega jezera. Poleg napisanega, območje obdaja veliko gozdov, kar je idelano za paintball poligon. Pridite po svojo dozo adrenalina!
Savska ul. 19, 23210, Biograd na Moru, Hrvaška
00385 98 854 431
Več o ponudbi

Preizkusite nepozabno avanturo in spoznajte prvi avanturistični park v Biogradu na Hrvaškem. Paintball center, Zip line park, adrenalinski park in razni teambuilding programi  so le nekaj zanimivih aktivnosti iz njihove raznovrstne ponudbe. Avanturistični park se nahaja v Biogradu na Hrvaškem, v bližini jezera Vransko, kjer se lahko preizkusite v vožnji Quad off road tour. Poleg tega je divjina, ki obdaja park, idealna za zabavo s paintball puškami, kjer lahko vsekakor sprostite svoj adrenalin.

V ponudbi naših darilnih paketov dobite možnost koriščenja vseh programov avanturističega parka z vključeno zabavno adrenalisko vožnjo na velikem zip line-u. V adrenalinskih dogodivščinah lahko uživate sami ali s svojo najdražjo osebo, s katero lahko podelite nepozabno doživetje. Poleg tega lahko z našimi darilnimi paketi organizirate paintball teambuildng tako s prijatelji, kot s sodelavci in in se na zabaven način preizkusite v spretnosti streljanja.

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete koriščenje vseh aktivnosti adrenalinskega parka in 1x spust po velikem ziplineu. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete koriščenje vseh aktivnosti adrenalinskega parka in 1x spust po velikem ziplineu. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete 1h vožnje Quad off road tour po neurejenih poteh in 1x promo DryFit majico SelectBox. Ponudba velja za dve osebi (1 voznik in 1 sovoznik).
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete 3h vožnje Quad off road tour po neurejenih poteh okoli Vranskega jezera. Ponudba velja za dve osebi (1 voznik in 1 sovoznik).

Dodatna navodila:

  • Rezervacijo je potrebno narediti vsaj 4 dni pred koriščenjem storitve.
  • Termin lahko rezervirate preko telefona ali elektronske pošte.
  • Priporočamo športna oblačila in obutev.
lepa narava
panorama
parkirišče
piknik
skupine
Koriščenje vseh aktivnosti adrenalinskega parka
1x spust po velikem Zip Line-u
Velja za eno osebo
Rezervacija 4 dni vnaprej

24,80

Koriščenje vseh aktivnosti adrenalinskega parka
1x spust po velikem Zip Line-u
Velja za dve osebi
Rezervacija 4 dni vnaprej

39,80

1h Quad Off road tour po neurejenih poteh
1x promo DryFit majica SelectBox
Velja za 1 voznik + 1 sovoznik
Rezervacija 4 dni vnaprej

86,80

3h Quad Off road tour okoli Vranskega jezera
Kosilo ni vključeno
Velja za 1 voznik + 1 sovoznik
Rezervacija 4 dni vnaprej

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo