Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Excellence partner

B-restavracija InterContinental

Kulinarika, ki temelji na pristnih okusih sonca in morja

V restavraciji, ki se nahaja v najvišjem nadstropju hotela InterContinental, vas pričakujejo, da preizkusite jedi, pripravljene po receptih Chefa z Michelinovo zvezdico. V svojih jedeh se trudijo izkoristiti prednosti gora in morja ter drugih naravnih danosti naše dežele, zato so sestavine, ki vam jih postrežejo vedno sveže in čim bolj lokalne. Obljubljajo vam celostno kulinarično izkušnjo, o kateri boste sanjali še dolgo po tem, ko boste zaužili zadnji grižljaj.
dvigalo
hotel
klima
restavracija
restavracija v hotelu
skupine
terasa
vinska karta
Slovenska cesta 59, 1000 Ljubljana
059 128 048
Več o ponudbi

Sodobno zasnovan hotel InterContinental, ki je lociran v sam center Ljubljane, se nahaja le streljaj od starega mestnega jedra in glavnih turističnih znamenitosti. V najvišjem nadstropju vas v vrhunski restavraciji pričakuje ekipa, ki ustvarja jedi po navdihu Michelinovega nagrajenca, Chefa Alfreda Russa. Restavracija se razteza čez celotno 20. nadstropje in vključuje tudi zunanjo teraso in bar.  Tako bar kot restavracija nudita čudovit 360-stopinjski pogled na staro mestno jedro Ljubljane, z gradom na eni strani in Alpami na drugi strani. Za vas pripravljajo samo izbrane jedi, ki očarajo brbončice še tako velikega gurmana. Odprta kuhinja omogoča, da lahko v prijetnem ambientu opazujete, kako kuharji za vas pripravljajo kulinarične mojstrovine. Pri kreiranju jedilnika se trudijo povezati lokalno, slovensko kulinariko s svetovnimi trendi. Ker je Ljubljana tako blizu gora in morja, daje kuharju neverjeten dostop do najboljšega iz obeh svetov. Obiščite jih in se prepričajte o njihovem mojstrstvu.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Dobra miza« prejmete 2-hodni meni. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete 3-hodno večerjo. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Okusi vrhunskih chefov« prejmete 4-hodno večerjo s kozarcem penine za 2 osebi. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali maila
Ponudba prisotna na produktih:
2-hodni meni
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 2 dni prej

64,99

3-hodna večerja
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 2 dni prej

89,99

4-hodna večerja s kozarcem penine
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 2 dni prej

144,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo