Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Beauty & Health Alpha et Omega

Sprostite vse svoje čute v wellness centru

Naj vaši čuti doživijo sprostitev ​​ob številnih kozmetičnih tretmajih in nahraniti svojo kožo. Himalajska masaža s kamni, filipinska masaža ali masaža z vročimi školjkami so le nekateri od tretmajev, ki jih bo poskrbelo njihovo strokovno osebje za sprostitev telesa, duha in duha. Center Alpha et Omega poleg atraktivnih masaž ponuja tudi program vadbe za hujšanje in fitnes ter strokovno prehransko svetovanje.
internet link @
masaža
separe-vip
wi-fi
Dobojska 28, 10000 Zagreb, Hrvaška
01 7701 106
Več o ponudbi

Prepustite se izkušenim rokam strokovnjakov Beauty & Health Alpha et Omega in se predajte popolni sprostitvi. Privoščite si enega izmed številnih kozmetičnih in lepotnih tretmajev ter obenem nahranite svojo kožo. Center za nego, lepoto, fitnes, sprostitev in promocijo zdravega življenja poleg kozmetičnih storitev ponuja individualen pristop k združevanju treningov, prehrane in tretmajev za hujšanje glede na želje in cilje strank ter prehranske storitve v sodelovanju z izobraženimi strokovnjaki.

Kaj prejmete v paketu? 

  • V darilnem paketu “Nega v SPA centru” prejmete maderoterapijo obraza, piling obraza in masko (60 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Masaža in wellness” prejmete masažo s toplimi himalajskimi kamni (60 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Lepotna nega in sprostitev” prejmete klasično masažo (40 min) in Fresh Care tretma (45 min). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Harmonija lepotnih tretmajev” prejmete nego obraza in obrvi (Maschera Al Ferro, 70 min), manikuro in pedikuro z lakiranjem nohtov, depilacijo nog in bikinija z voskom, madero terapijo telesa (50 min) in presoterapijo (30 min). Ponudba velja za 2 osebi.
Ponudba prisotna na produktih:
Maderoterapija obraza, piling obraza, maska (60min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 3 dni prej

29,99

Masaža s toplimi himalajskimi kamni (60min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 3 dni prej

44,99

Klasična masaža (40min)
Fresh Care tretma (45min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 3 dni prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo