Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Beauty salon Žana

Profesionalna nega in polepšanje ženskega telesa

V kozmetičnem salonu Žana je vse posvečeno zdravju, negi in polepšanju ženskega telesa. Po dolgoletnem delu v kozmetični industriji se je v lastnici prebudila želja, da svojim strankam zagotovi nekaj bolj povezanega z zdravjem in lepoto, zato salon danes strankam ponuja široko paleto kozmetičnih storitev. Z negovanjem celostnega pristopa k delu salon izžareva prijetno vzdušje, da se stranke čim bolj sprostijo.
klima
parkirišče
savna
wi-fi
Braće Fućak 2, 51000 Rijeka
031 200 000
Več o ponudbi

Beauty salon Žana uspešno deluje že od leta 1989. Lastnica je po 12 letih dela v kozmetičnem poslu prebudila željo, da svojim strankam zagotovi nekaj bolj povezanega z zdravjem in lepoto telesa. Iz te ideje je zrasel tudi salon Žana, v katerem delajo usposobljene kozmetičarke, trenerke in maserke.

Strankam nudijo široko paleto kozmetičnih storitev, Studio Žana pa je med strankami prepoznan kot idealno mesto za izvajanje vaj za oblikovanje telesa. Z negovanjem celostnega pristopa k delu salon in studio izžarevata prijetno vzdušje, da se stranke čim bolj sprostijo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete trajno lakiranje za roke ALI depilacijo nog (30min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellnes« prejmete manikuro in pedikuro ALI savnanje in L.D. tretma (120min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete nego obraza s kisikom + hialuronom (60min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete nego obraza (mikrodermoabrazija) + ultrazvok + oksigenacijo za 1 osebo ALI nego obraza (mikrodermoabrazija) + ultrazvok + mezzoterapija za 2 osebi. Ponudba velja za 1 ali 2 osebi.

 

Dodatne informacije:

  • Pred terapijo se posvetujte s terapevtom o morebitnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah ali bolečinah.
  • Potrebna je rezervacija vsaj 3 dni prej po telefonu ali e-mailu.
Ponudba prisotna na produktih:
Trajno lakiranje za roke ALI depilacijo nog (30min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 3 dni prej

29,99

Manikura in pedikura ALI savnanje in L.D. tretma (120min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 3 dni prej

44,99

Nega obraza s kisikom + hialuronom (60min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija vsaj 3 dni prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo