Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Bistro Babriga, Velika Gorica

Več kot 20-letna tradicija hišnih specialitet

Obiščite Bistro Babriga v prijetni atmosferi in uživajte v kvalitetni storitvi in bogati ponudbi finih jedi, pripravljenih po preverjenih tradicionalnih domačih receptih. Ena izmed najbolj popularnih jedi v bistroju so beli žganci, ki jih pripravijo na poseben način. Vrhunska loakcija in nepozabna gastronomska ponudba ustvari popolno kulinarično doživetje, profesionalno osebje pa poskrbi, da vam je udobno in prijetno.
Josipovičeva 56, Kurilovec 10410 Velika Gorica, Hrvaška
00385 16 217 854
Več o ponudbi

Bistro Babriga se nahaja le nekaj minut iz centra Velike Gorice v bližini športno-rekreacijskega centra Udarnik. Ponujajo tako poslovna kosila kot intimna družinska doživetja. Bistro nudi tradicionalne specialitete po domačem receptu, kar dopolnjuje tudi pestra izbira vin.  Ena izmed najbolj popularnih jedi v bistroju so beli žganci, ki jih pripravijo na poseben način. Po tem, ko zadovoljijo vaše brbončice pa se lahko odpravite na miren sprehod po prelepi in mirni okolici. Poleg naše ponudbe vam nudijo tudi catering, kjer lako v njihovih specialitetah uživate na svojem vrtu, poslovnem prostoru ali lokaciji po vašem izboru.

V naši ponudbi se lahko razvajate s kosilom ali večerjo in pijačo dobrodošlice. S hišnimi specialitetami pa bodo nedvomno poskrbeli za še tako zahtevne okuse.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete pijačo dobrodošlice, kosilo ali večerjo s 3 hodi in specialitetami domače kuhinje. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete pijačo dobrodošlice, večerjo s 3 hodi  in specialitetami domače kuhinje. Ponudba velja za 4 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Predhodno opozorite na morebitno veganstvo ali vegetarijanstvo.
klima
parkirišče
romantični dogodek
skupine
vinska karta
wi-fi
Pijača dobrodošlice
Kosilo ali večerja s 3 hodi
Specialitete domače kuhinje
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni prej

39,80

Pijača dobrodošlice
Večerja s 3 hodi hrane
Specialitete domače kuhinje
Velja za 4 osebe
Rezervacija 3 dni prej

79,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo