Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Blue Waves Resort

Zaslužen odmor in brezmejno uživanje

Hotel Blue Waves Resort se nahaja v lepi vasici Malinska na otoku Krku in se popolnoma prilega v obalno okolje. Ponuja krasne družinske sobe s pogledom na morje, bazen, wellness s savno in fitnes. Tu boste lahko uživali v osvežujočih koktejlih ob bazenu in se sončili na prekrasni prodnati plaži le nekaj korakov od sobe. Preživljanje počitnic na eni najlepših plaž v Malinski vas zagotovo ne bo pustilo ravnodušnih.
Rova 33, 51511 Malinska, Krk, Hrvaška
00385 51 654 000
Več o ponudbi

Blue Waves Resort lahko poimenujete tudi “dom na plaži”, saj se boste tam natanko tako tudi počutili. Hotelske sobe so skrbno dizajnirane v izbranih barvah ter opremljene po principu uporabe naravnih materialov. Njihov izgled se natanko prilega obalni pokrajini. V ponudbi so družinske sobe z eno ali dvema spalnicama ter dnevno sobo s pogledom na morje in hotelsko plažo, kar vas bo vsekakor navdušilo. Blue Waves Resort je edini hotel v Malinski z notranjim bazenom, jacuzzijem in fitnesom. Poleg tega ponuja tudi wellness in tri vrste savn. V sklopu kompleksa se nahaja tudi večji zunanji bazen in dva manjša otroška bazena, ki ju obdaja terasa za sončenje. V vročih dneh se lahko osvežite v pestri ponudbi koktajlov iz zunanjega bara, medtem, ko otroci uživajo v kopanju ob prisotnosti različnih animatorjev. Vabimo vas, da se vživite v vaš novi dom, ki se nahaja tik ob plaži in kristalno čistem morju v najlepšem zalivu Malinske.

V naših darilnih paketih lahko uživate dve noči v sobi s prelepim pogledom na morje in plažo, ki se nahaja pred hotelom. Na voljo imate samopostrežni zajtrk in večerjo. Da pa bo uživanje še večje, vam paket nudi gratis koriščenje wellnessa za 2 uri, saj sproščanje brez tega ne bi bilo popolno. Za tiste bolj aktivne, pa je na voljo uživanje v dolgih sprehodih po neskončnih obalnih promenadah Malinske in vožnja s kolesom po kolesarski stezi, ki se razprostira vzdolž otoka.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu “Sanjski trenutki” prejmete dve nočitvi v dvoposteljni sobi s pogledom na morje, 2x samopostrežni zajtrk in večerjo ter 120 min uporabe wellnessa na osebo med bivanjem. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu “Bogastvo gora, sonca in morja” prejmete dve nočitvi v dvoposteljni sobi s pogledom na morje, 2x samopostrežni zajtrk in večerjo ter 120 min uporabe wellnessa na osebo med bivanjem. Ponudba velja za dve osebi.

Koristni nasveti:

  • Potrebna rezervacija 3 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite po telefonu ali elektronski pošti.
  • Hotel je odprt od 9. 4. 2019.
animacija
bar-lokal
fitnes
hotel
jakuzzi
klima
kolesarska pot
lepa narava
notranji bazen
parkirišče
plavanje
plaža
pohodi
savna
televizija
welness
wi-fi
zunanji bazen
2x nočitev v sobi s pogledom na morje
2x samopostrežni zajtrk in večerja
1x koriščenje wellnessa (120 min po osebi)
Velja za 2 osebi, rezervacija 3 dni prej
Ne velja junija, julija in avgusta

219,80

2x nočitev v sobi s pogledom na morje
2x samopostrežni zajtrk in večerja
1x koriščenje wellnessa (120 min po osebi)
Velja za 2 osebi, rezervacija 3 dni prej
Ne velja junija, julija in avgusta

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo