Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Bowling center Strike, Maribor

Odlična zabava in druženje ob bowlingu

V Bowling centru Strike se lahko sprostite, poklepetate s prijatelji, popijete osvežilno pijačo po napornem igranju bowlinga in se zabavate ter zaplešete vse do jutranjih ur. Svojim gostom nudijo bogato ponudbo brezalkoholnih in alkoholnih pijač ter napitkov. Otroci se bodo lahko zabavali v zabaviščnem parku z igrali Mini center Stlajk, vsi lačni pa boste zatem lahko hitro skočili v njihovo mednarodno restavracijo.
Špelina ulica 17a, 2000 Maribor
0591 78917
Več o ponudbi

Bowling center Strike se nahaja v Mariboru in obsega mednarodno restavracijo, bowling, konferenčno sobo in zabaviščni park.

Odprti so za vse željne zabave ob bowlingu in klepetu s prjatelji ob dobri kavi in še boljši hrani v mednarodni restavraciji, kjer vas bo ponudba nasitila in navdušila. V prijetnem ambientu lahko sodelavce ali poslovne partnerje očarate z jedmi iz restavracije, ki temeljijo na svežih in sezonskih sestavinah.

V naši ponudbi lahko prejmete 2 uri bowlinga in izposojo čevljev za vse igralce. Vzemite si prost popoldan in se s prijatelji ali družino odpravite na zanimivo druženje, polno zabave in adrenalina.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete 2 uri bowlinga, izposojo čevljev in uporabo 1 steze za do 5 igralcev (do 20. ure). Ponudba velja za 5 oseb.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete 2 uri bowlinga, izposojo čevljev, žirafo (3 l piva) ALI brezalkoholne pijače in družinsko pico ter uporabo 1 steze za do 5 igralcev (do 20. ure). Ponudba velja za 5 oseb.

 

Dodatna navodila:

  • Odsvetujemo uživanje hrane tik pred športnimi aktivnostmi.
  • Potrebna je primerna športna oprema.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Rezervacija je potrebna 1 dan prej.

 

bar-lokal
bowling
klima
otroci
parkirišče
restavracija
skupine
športni center
2 uri bowlinga, izposoja čevljev in 1 steza
Velja za do 5 igralcev
Koriščenje paketa je mogoče do 20. ure
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

24,80

2 uri bowlinga, izposoja čevljev, žirafa (3 l piva) ALI brezalkoholne pijače in družinsko pico ter 1 steza, velja za do 5 igralcev
Koriščenje paketa je mogoče do 20. ure
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

39,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo