Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Bungalovi Terme Ptuj

Oddih sredi zelene oaze

Sredi zelene oaze Term Ptuj stojijo simpatični bungalovi. Mini naselje bungalovov vključuje 20 sob, ki gostom zagotavljajo vso udobje hotelske sobe, saj so opremljeni po hotelskih standardih. Od termalnega parka Term Ptuj so bungalovi oddaljeni približno 200 metrov. Gostje bungalovov so tako odmaknjeni od vrveža termalnega parka, hkrati pa jim je na dosegu rok, ko se želijo potopiti v svet vodnih užitkov ali se predati toplemu objemu savn.
Pot v toplice 9, 2250 Ptuj
02 749 41 00
Več o ponudbi

Terme Ptuj vam ponujajo pošten oddih v majhnem naselju bungalovov srede zelene oaze.  Na voljo je 20 sob, ki gostom zagotavljajo vso udobje hotelske sobe, saj so opremljeni po hotelskih standardih. Ptuj slovi kot eno najstarejših mest v Sloveniji. Po sproščanju in razvajanju v termah se prepustite vsemu, kar mesto Ptuj ponuja. Sprehodite se ob reki Dravi ali pa se vzpnite do ptujskega gradu, od koder se ponuja prelep razgled na mesto in reko Dravo.

V našem paketu prejmete nočitev s samopostrežnim zajtrkom in prost vstop v bazene in savne termalnega parka. Prepustite se udobju in razvajajte svoje telo in duha. Privoščite si nepozabne počitnice s prijatelji ali z družino.

Poleg naše ponudbe okolica ponuja tudi možnosti raznih kolesarskih izletov, pohodniških poti. Ravno tako se lahko na Ptujskem jezeru odločite za vožnjo s kanuji, smučanje na vodi, jadranje …

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev s samopostrežnim zajtrkom, vstop v bazene in savne Termalnega parka (2x dnevno), popust na vstop v hotelski svet savn Flavia, celodnevno kopanje na dan odhoda in animacijski program. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko emaila ali telefona.
  • Ne pozabite kopalk in brisače v primeru obiska termalnega parka.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.

 

animacija
lepa narava
notranji bazen
parkirišče
plavanje
prenočišča
savna
zunanji bazen
Nočitev s samopostrežnim zajtrkom
Vstop v bazene in savne Termalnega parka (2x dnevno) + popust na vstop v hotelski svet savn Flavia + celodnevno kopanje na dan odhoda + animacijski program
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej

127,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo