Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Bushmans šola surfanja

Odpotujte na Kanarske otoke in se nepozabno zabavajte v šoli surfanja

Izkušena inštruktorja Živa in Žan organizirata tečaje windsurfinga, surfinga in kiteboardinga na Kanarskem otoku Fuerteventura. Kot inštruktorja sta nabirala izkušnje na različnih destinacijah in jih z veseljem delita z vsemi, ki obožujete morje, sonce in razburljive vodne športe! Odpravite se v eksotično okolje in v izbrani družbi preizkusite svoje spretnosti v vodnih športih. Zabava vas že čaka!
Fuertaventura, Kanarski otoki
040 266 356
Več o ponudbi

V Bushmans šoli windsurfinga, surfinga in kiteboardinga se boste poleg učenja novih vodnih veščin neizmerno zabavali v dobri družbi in uživali na prekrasnih destinacijah. Tečaji so organizirani na Kanarskem otoku Fuertaventura.

Bushmansi ponujajo:

 • Začetne tečaje, kjer osvojite osnovno vožnjo, vožnjo proti vetru (»up wind«), vožnjo z vetrom (»down wind«), obrat v veter (»tack«), obrat z vetrom (»jibe«), start z obale (»beach start«), pravilno držo, kontroliranje opreme med vožnjo, pravila na vodi in sestavljanje opreme. Tečaj je namenjen vsem − ne glede na starost, spol, težo …
 • Nadaljevalne tečaje, kjer se naučite glisiranja v zankah, pravilne postavitve telesa na »windsurfu«, uporabe trapeza, boljšega  izkoriščanja vetra, preprečitve »katapultov«, vodnega starta, obrata z vetrom v glisiranju (»power jibe«), hitrega obrata proti vetru (»fast tack«) in samozavestnega »windsurfanja«. Tečaj je namenjen vsem, ki si želijo izboljšati svojo »windsurf« tehniko in priti iz nekontroliranega glisiranja v polno kontrolo »windsurfanja« ali pa svoj potopni vodni start spremeniti v letečega. Tečaj je idealen predvsem za tiste, ki si želijo naučiti »power jibe«.
 • Freestyle tečaje, ki vključujejo freestyle trike v šibkem vetru (heli tack, flip 360, nose tack,  gecko, butt slide), freestyle stare šole (duck jibe, stall jibe, body drag, carve 360, push tack, nose tack), freestyle nove šole (air- jibe, loop, spock, grubby, e-slider, bob, funnel) in freestyle power moves (kono, air bob, air funnel, shaka).
 • Kitesurf tečaje, ki so namenjeni vsem, ki želijo iz »hop chopa« preiti v fazo rotacij okoli čelne, bočne ali kakršne koli druge smeri, in se popeljati po valu kot pravi mojstri! Naučili se boste kontrole kajta, body draga, vodnega štarta, vožnje riding, obratov in skokov.
 • Surf tečaje, kjer boste lovili valove, se raztegovali na plaži, uživali na plaži in se družili ob večerih. Mogoča je izposoja surf desk, primernih za vse nivoje znanja.

Bushmansi nudijo tudi udobno nastanitev na jugu otoka Fuertaventura v Bushmans hiši. Pravijo, da je dom tam, kjer si ga naredimo, njihov pa je vedno vesel in družaben!

V naši ponudbi prejmete večdnevno nočitev v hiši Bushmans in več ur tečaja windsurfinga.

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete dve nočitvi v Bahmans hiši z zasebno sobo, bazenom, teraso, grillom, visečo mrežo, hladilnikom, limonado dobrodošlice in 4 ure tečaja windsurfinga.  Ponudba velja za 1 osebo.
 • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete šest nočitev v v Bahmans hiši z zasebno sobo, bazenom, teraso, grillom, visečo mrežo, hladilnikom, limonado dobrodošlice in 6 ur tečaja windsurfinga. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

 • Ne pozabite na kopalke.
 • Ponudbo je potrebno rezervirati 14 dni prej po emailu.
 • Rezervacijo lahko opravite preko emaila.
 • Šola surfanja poteka na Kanarskem otoku Fuertaventura.
lepa narava
panorama
plavanje
plaža
prenočišča
terasa
žar
zunanji bazen
2x nočitev v Bushmans hiši (privat soba, bazen, terasa, gril, viseča mreža, hladilnik, limonada dobrodošlice) + 4 ure tečaja windsurfinga
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 14 dni prej po e-mailu
Lokacija: Kanarski otoki

127,80

6x nočitev v Bushmans hiši (privat soba, bazen, terasa, gril, viseča mreža, hladilnik, limonada dobrodošlice) + 6 ur tečaja windsurfinga
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 14 dni prej po e-mailu
Lokacija: Kanarski otoki

219,80

Prijava
Open popup