Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Hotel Histrion, Portorož

Pogled na najlepše predele celotne slovenske obale

Ob nekdanji cerkvici Sv. Bernardina se nahaja hotel Histrion z udobno opremljenimi sobami in apartmaji. V vseh sobah si lahko privoščite oddih na balkonu z razgledom na enega najlepših delov slovenske obale. Iz hotela je omogočen dostop v notranje bazene Laguna morski park in v wellness, ki obsega savne, masaže ter lepotne tretmaje. V sklopu hotela najdete tudi Casino Bernardin in mini club. Gostje lahko vozila brezplačno parkirajo na parkirišču.
Več o ponudbi

Hotel Histrion v Portorožu razpolaga z 276 udobno opremljenimi sobami. V sobah so gostom na voljo brezplačni internet, satelitska televizija, telefon, radio, mini bar, klimatska naprava, pisalna miza, kopalnica s kadjo, sušilec za lase, paket za osebno higieno, mini bar, sef in storitev bujenja/budilka. Vsaka soba ima tudi balkon, ki ponuja čudovit razgled na enega najlepših delov slovenske obale. V Hotelu Histrion se lahko dodatno sprostite in prepustite užitkom v Wellnessu Laguna ali pa morskemu parku Laguna Bernardin. V hotelskem kompleksu najdete tudi več restavracij, veliko konferenčno dvorano in sejno sobo ter spletni in otroški kotiček, poleg tega pa tudi največji igralni salon na slovenski obali s čudovitim pogledom na morje.

Morski park Laguna Bernardin je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali. Del z več kot 1.000 m2 vodnih površin v okviru hotelskega naselja St. Bernardin je namenjen gostom, ki si želijo počitka, del pa zabavnim aktivnostim na vodi. Bazenski kompleks je v poletni sezoni s teraso povezan tudi s plažo ob morju. V zimskem času je morska voda v bazenih ogrevana na 29 do 31 °C, v whirlpoolih na 34 do 36 °C, zrak pa na 30 °C.

V naši ponudbi prejmete nočitev s polpenzionom za dve osebi  v apartmaju z eno spalnico.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev z zajtrkom in večerjo v klasični dvoposteljni sobi. Prost vstop v bazenski kompleks morski park Laguna Bernardin, prost vstop v igralni salon Casinò Bernardin, uporabo brezžičnega interneta, parkirni prostor, KUPON za 5€ za koriščenje SPA storitev v vrednosti nad 30€. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke, če boste obiskali bazenski kompleks.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Ponudba ne velja julija in avgusta.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
apartmaji
hotel
klima
lepa narava
masaža
notranji bazen
otroska-igrala-zunanja
parkirišče
restavracija
romantični dogodek
televizija
welness
wi-fi
Nočitev, polpenzion v klasični dvoposteljni sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu
Ponudba ne velja julija in avgusta in za božično-novoletne praznike

127,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo