Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Center lepote Biona

Ko se čas ustavi in stres postane preteklost

Center lepote in dobrega počutja Biona je oaza miru, kjer cenijo žensko in boginjo v njej. Verjamejo, da so zdravje, lepota in vitalnost bogastvo vsake ženske, zato tu prejmete dovoljenje, da na prvo mesto končno postavite sebe. Drobna razvajanja so v Bioni zapisana z velikimi črkami. Tu se čas ustavi, stres pa zamenja globoka sprostitev. Obiščite ta košček raja v središču Celja, kjer vas pričakujejo z odprtim srcem.
Aškerčeva 14, 3000 Celje
041 313 133
Več o ponudbi

Center lepote in dobrega počutja Biona v središču Celja je oaza miru, kjer cenijo žensko in boginjo v njej. Zdravje, lepota in vitalnost so bogastvo vsake ženske in v Bioni prejmete dovoljenje, da na prvo mesto postavite sebe. Šele, ko dobro poskrbite zase, namreč lahko poskrbite za druge.

V Bioni ponujajo različne vrste nege obraza in telesa ter širok izbor wellness storitev. Verjamejo, da je vsak človek edinstven in zato potrebuje tudi individualen pristop. Storitve opravljajo strokovno, natančno in s srcem. Dolgoletne izkušnje njihovih kozmetičark in njihovo nenehno plemenitenje znanja tu zagotavljajo vrhunsko izkušnjo.

V naši ponudbi lahko izbirate med pressoterapijo, elektrostimulacijo, iLifeSOMM terapijo in pomlajevanjem obraza z laserjem. Sprostite se in poskrbite zase!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete tretma pressoterapije (40 min) ALI elektrostimulacije (35 min). Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete iLifeSOMM terapijo in pressoterapijo (45 min) ALI iLifeSOMM terapijo in masažo hrbta ALI fotopomlajevanje obraza z laserjem. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« ročno limfno drenažo celega telesa ALI pomlajevalni ritual z maderoterapijo obraza
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete nego obraza z ultrazvokom in refleksno masažo stopal. Ponudba velja za eno osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je predhodna rezervacija.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
  • Pred masažo se z maserjem ali terapevtom posvetujte o zdravstvenih problemih, alergijah in bolečinah.
klima
masaža
parkirišče
welness
wi-fi
Pressoterapija (40 min) ALI
Elektrostimulacija (35 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

24,80

iLifeSOMM terapija in pressoterapija ALI
iLifeSOMM terapija in masaža hrbta ALI
Fotopomlajevanje obraza z laserjem
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

39,80

Ročna limfna drenaža celega telesa ALI
Pomlajevalni ritual z maderoterapijo obraza
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

59,80

Nega obraza z ultrazvokom in refleksna masaža stopal
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

78,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo