Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Center zdravja v Zagrebu

Z masažo in terapijo do popolne uravnoteženosti uma in telesa

Zdravstveni center v Zagrebu je središče zdravja, lepote in pozitivne energije. Z naravnimi metodami in holističnim pristopom pomagajo doseči telesno, duševno in čustveno zdravje. Energetske masaže, akupresure, refleksoterapija, kirurško zdravljenje, programi proti stresu, življenjski coaching in sprostitev ter energetske vaje lahko dosežejo številne in dolgotrajne rezultate na zdravju posameznika. Tehnike delujejo na vzrok problema, posledice pa postopoma izginjajo in v organizem prinesejo ponovno ravnovesje.
klima
masaža
parkirišče
Radnička cesta 20a, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 15 605 711, 00385 911 555 619
Več o ponudbi

Center zdravja v Zagrebu je središče lepote in pozitivne energije. Z naravnimi metodami in holističnim pristopom pomagajo doseči telesno, duševno in čustveno zdravje. Energetska masaža, akupresura, refleksna terapija, masaža hrbtenice, antistresni programi, coaching za življenje in sprostitvene energetske vaje so orodja za dosego številčnih in trajnih rezultatov celostnega zdravja. Delujejo po principu izvora problemov z zdravjem, z različnimi tretmaji pa pomagajo strankam do postopnega izginjanja vzrokov, ker telesu ponovno prinese ravnovesje in boljše počutje.

Zaposleni Centra zdravja so energetski terapevti z delovnimi izkušnjami nad 13 let, v ekipi pa imajo tudi različne vrhunsko usposobljene zdravnike in strokovnjake na področjih tradicionalne kitajske medicine in medicine iz ostalih predelov sveta, kot so Evropa, ZDA, Nova Zelandija in Združeni Arabski Emirati. Pohvalijo se lahko tudi s stalnim izpopolnjevanjem zaposlenih. Zagotavljajo najboljše storitve, saj se zavedajo, kako pomembno je zdravje in koliko je od zdravja odvisna kakovost življenja. Razumejo potrebe in težave sodobnega človeka in se skušajo na odgovoren način s svojim znanjem približati posamezniku ter mu s svojimi izkušnjami in zavzetostjo približati posamezniku tako, da bi dosegli najboljše možne rezultate. Njihov želeni cilj je izboljšanje zdravja.

V ponudbi naših darilnih paketov lahko izbirate med različnimi vrstami masaže in sprostitve. Preizkusite kitajsko masažo glave, masažo hrbta ali sprostitveno terapijo. Poleg masaž vam nudimo tudi energetsko zdravljenje, ki je posebej prilagojeno nosečnicam. Sprostite stres in spodbudite telo, da se obnovi s pomočjo Centra zdravja v Zagrebu!

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Nega v spa centru” prejmete kitajsko masažo glave (30 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Masaža in wellness” prejmete terapijo za nosečnice (40 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Lepotna nega in sprostitev” prejmete tretma sproščanja za opuščanje stresa ter spodbujanja organov za obnovo in naravno zdravljenje (30 min). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Harmonija lepotnih tretmajev” prejmete antistresni program (60 min) in masažo hrbta (30 min). Ponudba velja za 1 osebo.

 

Koristni nasveti:

  • Izogibajte se obilnim obrokom 2 uri pred masažo in prekomerni izpostavljenosti soncu pred lepotno nego.
  • Ne pozabite vzeti kopalk in brisače.
  • Pred masažo se posvetujte s svojim maserjem o morebitnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah ali bolečinah.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati vsaj 3 dni pred koriščenjem.
  • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu.
Ponudba prisotna na produktih:
Kitajska masaža glave (30 min.)
Velja za 1 osebo
Rezervacija 3 dni vnaprej

29,99

Tretma za nosečnice (40 min.)
Velja za 1 osebo
Rezervacija 3 dni vnaprej

44,99

Sprostitev - naravno sproščanje stresa
Spodbujanje telesa k naravnemu zdravljenju
Tretma - skupaj ( 30 min.)
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo