Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Unlock Zagreb, Zagreb

Pustolovščina na prostem v starem mestnem jedru Zagreba

Raziščite skrivnosti Zagreba v nepozabni pustolovščini na prostem! Pred vami je nepozabna avantura skozi staro mestno jedro, kjer boste reševali šest zabavnih izzivov. Odlična zabava je pri tem zagotovljena. V popolnoma novi igri se boste podali na dolgo pot pogumnega viteza, ki je želel rešiti svojo ljubljeno pred zlobnim princem Grdunom. Je v vas kaj viteške krvi, da boste kos vsem viteškim izzivom? Na voljo imate 60 min.
internet link @
klima
otroci
panorama
skupine
wi-fi
Krvavi most 3, 10000 Zagreb
003851 581 04 01
Več o ponudbi

V povsem novi igri z elementi “sobe za pobeg” vas čaka pustolovščina, v kateri dobesedno pobegnete iz sobe – toda tokrat za hladen zrak! Raziščite skrivnosti Zagreba v nepozabni pustolovščini na prostem! Pred vami je zabavna avantura skozi staro mestno jedro, kjer boste reševali šest zabavnih izzivov, pri katerih se boste spoznavali z mestom Zagreb, bili prijetno presenečeni in uživali v zabavi!

Ste že kdaj slišali za Krvavi most? Imenovan je bil po hudih bojih med sosednjima mestoma, škofovskim Kaptolom in svobodnim kraljevskim mestom Gradec z namenom izročitve knezinje Ružice Gisinga in viteza Pavi Slavinića. Pojdite po ulicah Zagreba in se odpravite na trnovo pot, katero je prehodil vitez, da je rešil svojo ljubljeno.

Ali si upate rešiti šest viteških izzivov in ugotoviti, ali imate viteške vrline? Imate le 60 minut, preden zlobni princ Grdun vzame prelepo Ruiz zase. Pohiti!

V ponudbi naših darilnih paketov lahko izbirate med zabavnimi igrami Escape Room in Unlock Zagreb, ki so primerne za manjše skupine. Sestavite svojo ekipo in si privoščite super zabavo! Poleg zabave pa boste prejeli tudi darilo iz domače pivovarne – paket vrhunskega piva.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu:

  • V darilnem paketu “Adrenalinska doživetja” prejmete igro Unlock po izbiri  (60 min) in darilni paket vrhunskega piva iz domače pivovarne. Ponudba velja za 2-5 oseb.

 

Koristni nasveti:

  • Ponudbo rezervirate 3 dni vnaprej.
  • Dogodivščino lahko rezervirate po telefonu ali e-pošti.
  • Otroke, mlajše od 14 let, morajo spremljati odrasli.
Ponudba prisotna na produktih:
Unlock igra na prostem za manjše skupine
Trajanje 60 min
Darilni paket domačega vrhunskega piva
Velja za 2-5 oseb
Rezervacija 3 dni vnaprej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo