Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

Eterica, Portorož

Center dobrega počutja in sprostitve

Holistični salon Eterica vas toplo vabi na intuitivne masažne terapije, klasično masažo, refleksno masažo stopal, shiatsu, jogo, angelsko terapijo, barvno terapijo Colour Mirrors, reiki, pedikuro in manikuro ter permanentno lakiranje. V holističnem centru se ne osredotočajo le na videz človeka, ampak jih zanima tisto, kar je skrito in očem nevidno. Poskušajo prodreti globje, onstran mask in vzorcev. Pri njih se boste zagotovo dobro počutili in sprostili svoje telo.
Obala 130, 6320 Portorož
040 192 967
Več o ponudbi

Eterica holistični center se nahaja na Obali, in sicer v Portorožu. Strokovno osebje vam v centru pomaga vzpostaviti stik z vašim bistvom in življenjskim poslanstvom. Uporabljajo holistični pristop, saj na človeka gledajo celostno. Nudijo vam različne masažne terapije, pedikuro, manikuro, trajno lakiranje nohtov, depilacijo, nege obraza, tečaje joge in različne delavnice.

Človeka oblikujejo in nanj vplivajo njegova čustva, misli, vzorci vedenja in splošno počutje. Upoštevajo, da sta zdravje in dobro počutje odvisna od teh dejavnikov in vam želijo pričarati nepozabno izkušnjo z veliko dozo sprostitve in razvajanja.

V naših paketih lahko prejmete angelsko terapijo, klasično terapevtsko masažo hrbta, estetsko pedikuro, manikuro ali shiatsu.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete« angelsko terapijo (45 minut) ALI klasično terapevtsko masažo (25 minut) ALI estetsko pedikuro. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete angelsko terapijo z refleksno masažo stopal za 1 osebo (90 min) ALI shiatsu-japonsko fizioterapijo za 1 osebo (50 minut) ALI estetsko pedikuro ter manikuro z lakiranjem nohtov (80 minut) za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete angelsko terapijo in pedikuro z refleksno masažo stopal (80 minut) ALI shiatsu fizioterapijo (60 minut) in pedikuro z relfeksno masažo stopal (80 minut) ALI terapevtsko masažo (60 minut) s pedikuro in refleksno masažo stopal. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete angelsko terapijo (60 minut) in pedikuro z refleksno masažo stopal (80 minut) za 2 osebi ALI klasično masažo (60 minut), shiatsu (60 minut) ter pedikuro in manikuro za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Odsvetujemo uživanje obilnejšega obroka 2 uri pred masažo.
  • Pred masažo in terapijo se z maserjem ter terapevtom posvetujte o morebitnih zdravstvenih težavah, alergijah in bolečinah.
fizioterapija
joga
lepa narava
masaža
parkirišče
welness
Angelska terapija 45 min ALI klasična terapevtska masaža 25 min ALI estetska pedikura
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

24,80

Angelska terapija z refleksno masažo stopal 90 min ALI shiatsu fizioterapija 50 min za 1 osebo ALI pedikura + manikura z lakiranjem nohtov 80 min za 2 osebi
Velja za 1 ali 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

Angelska terapija in pedikura + refleksna masaža stopal 80 min ALI shiatsu fizioterapija 60 min in pedikura z refleksno masažo stopal 80 min ALI terapevtska masaža 60 min s pedikuro + refleksno masažo stopal
Velja za 1 ali 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

78,80

Angelska terapija 60 min (2x) in pedikura z refleksno masažo stopal 80min (2x) ALI klasična masaža 60 min, shiatsu 60 min, pedikura in manikura
Velja za 1 ali 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

Deli srečo naprej

selectbox zapestnice

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo