Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Hotel Livada, Moravske toplice

Razvajanje po prekmursko in termalno sproščanje v hotelu s petimi zvezdicami

Hotel Livada Prestige je hotel s petimi zvezdicami. Na prekmurskih ravnicah boste sprostitev našli vsi ljubitelji golfa in wellnessa. Je edini hotel v Evropi, ki omogoča kopanje v termalni vodi v kadeh, nameščenih v sobah. Gostom sta na voljo dva velika wellness centra, Thermalium in Thai. Programom sprostitvenih centrov so dodane prekmurske posebnosti in značilnosti. Uživate lahko v kozmetični uporabi medu, bučnega olja in zelišč s panonskih travnikov.
Kranjčeva ulica 12, 9226 Moravske Toplice
02 512 50 55
Več o ponudbi

Hotel Livada Prestige se nahaja v Moravskih Toplicah med prekmurskimi ravnicami, ki nudijo mir, kakršnega urbana središča že dolgo ne poznajo več. Gre za srednje velik hotel s 122 sobami ob Golf igrišču Livada. Gostom sta na voljo velik wellness center in hotelski center tajskih masaž. Je edini hotel v Evropi s kadmi, ki omogočajo kopeli s termalno vodo kar v sobi. V Termah 3000 je še velik wellness center Thermalium, katerega posebnost so programi na temelju črne termomineralne vode in lokalno obarvane masaže.

Poleg naše ponudbe boste lahko uživali v vrhunski kulinariki, za katero v hotelu skrbi ena najboljših kuharskih ekip, ki ustvarja prekmurske dobrote in specialitete drugih kuhinj. Hotelskim gostom sta na voljo penzionska restavracija in à la carte restavracija Prestige. Izbirate lahko tudi med tremi bari – Aperitiv bar, Panorama bar in Wellness bar, kjer lahko poleg brezalkoholnih pijač in toplih napitkov preizkusite tudi kakovostna, svetovno priznana domača in tuja vina.

V naši ponudbi prejmete nočitev z zajtrkom, neomejeno kopanje tako v hotelskem bazenu kot tudi v bazenskem kompleksu Terme 3000. Na voljo vam je tudi uporaba fitnesa in savne, kjer se boste lahko popolnoma sprostili.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete nočitev s samopostrežnim zajtrkom, neomejeno kopanje v bazenih hotela in v bazenskem kompleksu Terme 3000,  vstop v savno in fitnes ter animacijski program. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete nočitev s samopostrežnim zajtrkom, neomejeno kopanje v bazenih hotela in v bazenskem kompleksu Terme 3000,  vstop v savno in fitnes ter animacijski program. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V primeru kopanja v bazenih ne pozabite na kopalke.
  • Pred vstopom v savno izpustite večji obrok, saj tako vaš krvni obtok ne bo dodatno obremenjen s procesom prebave.
  • Pred vstopom v savno se za večji učinek savne obvezno oprhajte.
  • Ne pozabite na primerno športno opremo in obutev v kolikor boste obiskali fitnes.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Predhodno se pozanimajte o jedilniku v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
aerobika
animacija
fitnes
hotel
klima
parkirišče
plavanje
restavracija v hotelu
savna
welness
wi-fi
Nočitev s samopostrežnim zajtrkom
Neomejeno kopanje v bazenih hotela (tudi na dan odhoda) in v bazenskem kompleksu Terme 3000 + savna, fitnes, animacijski program
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej

219,80

Nočitev s samopostrežnim zajtrkom
Neomejeno kopanje v bazenih hotela (tudi na dan odhoda) in v bazenskem kompleksu Terme 3000 + savna, fitnes, animacijski program
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo