Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Sensperience doživetje, Zagreb

Najtežja igralna izkušnja, ki si jo lahko zamislite

Sensation je edinstvena interaktivna igra - ni gledališče, prostor za pobeg ali hiša strahu. V njej ni ugank, kod ali napačnih odločitev. Celotna igra se izvaja sede na stolu, s prikritimi očmi. Vaš "game master" bo vodnik, ki vam bo pomagal videti in osmisliti domišljijski svet, v katerem se boste znašli. Med igro boste začutili močne emocije in adrenalin, medtem, ko vas v resnici nič ne bo ogrožalo. Senseperience je nedvomno najglobja, najbolj zabavna interaktivna igra, ki jo lahko igrate!
animacija
skupine
športni center
Dalmatinska 17, 10000 Zagreb
031 200 000
Več o ponudbi

Sensperience je najglobja, edinstvena in interaktivna igra, ki ni podobna sobi za pobeg ali hiši strahov. V tej igri ni ugank, ki jih bi morali rešiti, kod, ki bi jih bilo potrebno razvozlati ali napačnih odločitev, ki vam bi onemogočile možnosti pobega.

Igra poteka po principu ekipnega igranja, od 2 do 5 igralcev in traja 90 minut. Celotna igra se odvija sede na stolu in z zavezanimi očmi. V prvih nekaj minutah boste pozabili, da ničesar ne vidite, saj boste pozornejši na zvoke, vonjave, dotikali se boste predmetov in se pogovarjali z ljudmi, ki jih boste srečali v igri. Vaš “game master” bo vodnik, ki vam bo pomagal videti in osmisliti domišljijski svet, v katerem se boste znašli.

V igri boste izkusili močna čustva in adrenalin medtem, ko vas v resničnem svetu pravzaprav nič ne bo ogrožalo. Sensperience je nedvomno najbolj čutna igra, ki jo lahko doživite. Čaka vas 90 minut avanture, ki bo popolnoma prevzela vaša čutila. Ali si upate pobegniti iz resničnosti in oživiti igro v svoji domišljiji?

 

Kaj prejmete v darilnem paketu:

  • V darilnem paketu “Adrenalinska doživetja” prejmete izkušnje v igri Sensation: akcijo, komedijo, triler ali grozo – 90 minut. Velja za 2-5 oseb.

 

Koristni nasveti:

  • Starostna meja: 18+ za igro Najstniški tabor, 16+ za Hipokratova igra, 12+ za Igro agent
  • Ponudbo rezervirajte 3 dni vnaprej.
  • Termin lahko rezervirate po telefonu ali e-pošti.
Ponudba prisotna na produktih:
Sensperience igra po izboru:
akcija, komedija, triler ali grozljivka
Trajanje 90 min
Velja za 2-5 oseb
Rezervacija 3 dni vnaprej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo