Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Domačija Passero

Posestvo z dolgoletno tradicijo iz osrčja Prekmurja

Domačija Passero vas bo popeljala v prekmursko pravljico, saj združuje gostoljubnost in vrednote prejšnjih rodov z udobjem v vaškem okolju. Družina Lipič Passero je na svojem posestvu opremila dva apartmaja, kjer vas bo z veseljem sprejela in vas s svojo ponudbo popeljala v pristni prekmurski svet. Popolno za vse, ki si želite uiti mestnemu vrvežu in začutiti naravno okolje ter se posladkati z domačo čokolado.
Tešanovci 24, 9226 Moravske Toplice
051 357 170
Več o ponudbi

Domačija Passero, ki jo vodi gostoljubna in odprta družina Lipič Passero leži v osrčju Prekmurja. Ta ponuja številne naravne in kulturne znamenitosti: Krajinski park Goričko, Ocean orhidej, največji grad v Sloveniji, Plečnikovo cerkev. Domačija Passero je idealno izhodišče za raziskovanje prekmurskega okolja − v nekaj trenutkih ste od domačije že v Termah 3000 – Moravske toplice in na golf igrišču, lahko pa se odločite tudi za kolesarsko raziskovanje okolice. Apartmaji ohranjajo spomine prejšnjih rodov, obenem pa nosijo svežino novega rodu, ki je za vas opremila dva apartmaja. Za jutranje okrepčilo vam bodo po želji pripravili tudi bogat domači zajtrk s sveže pečenim kruhom, prekmursko šunko, različnimi namazi in sokom.

Poleg lastne kuhinje in različnih vin, ki so bila večkrat nagrajena, nudijo tudi razvajanje v domači čokoladnici. Postanite mojstri čokolade in si oglejte prikaz izdelovanja čokoladnih pralinejev ter se prepustite čokoladnemu razvajanju, ki bo zadovoljilo vaše čute. Ste že kdaj poskusili čokoladni praline s tramincem, z gibanico ali bučnim oljem?

V naši ponudbi prejmete dve nočitvi v apartmaju za 4 ali 8 oseb, predstavitev in prikaz izdelovanja čokoladnih pralinejev z degustacijo čokoladnih izdelkov, izposojo koles.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete dve nočitvi v apartmaju za 4 osebe, predstavitev in prikaz izdelovanja čokoladnih pralinejev z degustacijo čokoladnih izdelkov in neomejeno uporabo koles. Ponudba velja za 4 osebe.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dve nočitvi v apartmaju za osem oseb ter predstavitev in prikaz izdelovanja čokoladnih pralinejev z degustacijo čokoladnih izdelkov. Ponudba velja za 8 oseb.
  • V darilnem paketu »Pravljični vikend« prejmete dve nočitvi v apartmaju za 4 osebe, predstavitev in prikaz izdelovanja čokoladnih pralinejev z degustacijo čokoladnih izdelkov in neomejeno uporabo koles. Ponudba velja za 4 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati vsaj 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Predhodno opozorite na morebitne alergije v primeru izbire zajtrka.
  • Predhodno se pozanimajte o jedilniku v primeru veganstva ali vegetarijanstva.

 

apartmaji
golf
kolesarska pot
otroci
plavanje
pohodi
prenočišča
skupine
vinska karta
vinska klet
Dve nočitvi + predstavitev in prikaz izdelovanja čokoladnih pralinejev z degustacijo čokoladnih izdelkov + neomejena uporaba koles
Velja za 4 osebe
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

127,80

Dve nočitvi (do max 8 oseb) + predstavitev in prikaz izdelovanja čokoladnih pralinejev z degustacijo čokoladnih izdelkov
Velja za 8 oseb
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

219,80

Dve nočitvi + predstavitev in prikaz izdelovanja čokoladnih pralinejev z degustacijo čokoladnih izdelkov + neomejena uporaba koles
Velja za 4 osebe
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 90,86

PRIJAVA
Odpri sporočilo