Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Hotel Indijan

Hotel na plaži s pogledom na Korčulo

Hotel Indijan se nahaja tik ob plaži, v centru Orebića, z balkonov sob pa se ponuja razgled na Korčulo. Hotel je kombinacija tradicionalne in moderne arhitekture ter ponuja 19 lično opremljenih sob. Indijan hotel vas bo razvajal s fitnesom, wellness in spa centrom, barom na veliki terasi ter bazenom pod stekleno kupolo na strehi hotela. Znani so po odlični kulinariki, raznovrstnih jedeh in izrednem gostoljubju. Sprostite se v savnah, z obiskom masaž ter ob vonju morja in borovcev.
Škvar 2, 20250 Orebić, Hrvaška
00385 20 714 555
Več o ponudbi

Priobalni Hotel Indijan je manjši hotel, ki se nahaja tik ob plaži v centru Orebića. Polotok Pelješac nudi mnogo priložnosti za oddih, rekreacijo in zabavo. Poleg ljubiteljev vodnih športov in kolesarjenja boste na svoj račun prišli tudi ljubitelji pohodništva, ena najbolj priljubljenih točk je vzpetina sv. Ilija. Hotel ima na voljo 19 sob, vse so klimatizirane in imajo televizijo, brezžični internet, sef in mini bar.

V času oddiha  se lahko v hotelu odločite še za aktivno preživljanje časa v fitnesu ali pa za razvajanje v  wellnessu, notranjem bazenu in jacuzziju.  Kulinarične užitke zagotavlja hotelska restavracija Korta, ki s terase nudi prekrasen razgled na plažo v senci palm. Hotel ima tudi bar Kolona, kjer si privoščite vino z otoka Pelješac, koktajl ali kaj drugega ter uživajte v sončnem zahodu s pogledom na center Orebića.

V naši ponudbi se lahko odločite za nočitev v Superior DBL sobi s pogledom na morje in buteljko vina oz. pijačo dobrodošlice.

 

Kaj prejmete v naši ponudbi?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev z zajtrkom v Superior DBL sobi s pogledom na morje in buteljko vina v sobi. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dve nočitvi z zajtrkom v Superior DBL sobi s pogledom na morje in pijačo dobrodošlice. Ponudba velja za 2 osebi.

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 4 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko emaila ali telefona.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
fitnes
hotel
klima
lepa narava
masaža
panorama
parkirišče
plavanje
plaža
pohodi
prenočišča
savna
welness
Nočitev z zajtrkom v Superior DBL sobi
Pogled na morje
Buteljka vina v sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 4 dni prej

127,80

Dve nočitvi z zajtrkom v Superior DBL sobi
Pogled na morje
Pijača dobrodošlice
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 4 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo